Nechte jarní úklid na profících! Plzeňská firma ÚKLID PRESTO se postará o váš dům, byt či firmu nebo kancelář

Ať už bydlíte v bytě nebo v domě a nebaví vás dělat velký jarní úklid, nechte to na firmě ÚKLID PRESTO. Ta se postará také o vaši firmu či kancelář, ale poradí si i se skladem nebo generálním úklidem pro SVJ.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňská firma ÚKLID PRESTO s.r.o. ke své práci využívá moderní úklidovou techniku s kvalitní úklidovou chemií, proto je perfektní výsledek vždy zaručen. Firma provádí jednorázové i pravidelné úklidy bytů, domů, výrobních provozů a zázemí, úřadů, administrativních objektů, kanceláří a společných prostorů domů (SVJ).

Neplýtvejte svůj čas uklízením. Firma ÚKLID PRESTO vše udělá za vás, třeba i jarní úklid

Chystáte se na velký jarní úklid, ale nechce se vám do něj? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a zajděte si třeba na kávu. Ať už se rozhodnete pro jednorázový jarní úklid nebo pro pravidelný úklid, firma vše zařídí, a to včetně úklidu po rekonstrukci, po malířích či před kolaudací.

Pokud jste předsedou SVJ, případně jedním z obyvatelů a sháníte někoho, kdo za vás udělá generální úklid včetně oken, případně někoho na stálý úklid neváhejte kontaktovat plzeňskou firmu ÚKLID PRESTO.

Co vše je součástí pravidelných úklidů?

Při pravidelném úklidu se můžete těšit na dokonale uklizenou domácnost díky strojovému čištění podlah a čalounění, kompletní mytí oken a parní čištění koupelen, sociálního zařízení, topení, osvětlení a kuchyňské linky včetně utření prachu. Firma uklidí vše, co bude potřeba. Vy si jen užíváte čistého prostředí.

Nechte si vytvořit cenovou nabídku

Pokud máte zájem o vytvoření cenové nabídky, kontaktujte firmu a využijte nezávazné konzultace. Díky tomu získáte cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb. V případě, že jste rozhodnuti pro okamžité objednání jednorázového nebo pravidelného úklidu, využijte rychlé poptávky

Komu by se nelíbilo mít doma neustále čisto a bez práce? Kontaktujte firmu ÚKLID PRESTO a šetřete svůj čas!

ÚKLID-PRESTO, s. r. o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka