Ondřej Gregor Brzobohatý zakončí v pondělí turné v Měšťanské besedě

Poslední zastávkou Universum Tour Ondřeje Gregora Brzobohatého bude 10. dubna 2017 Měšťanská beseda v Plzni. Hudebník a skladatel, jenž na svém turné hraje na klavír a zpívá, vystoupí se sestavou 15 muzikantů a hlavním hostem koncertu bude zpěvačka Marta Jandová.


Společně zahrají písně z připravovaného alba, starší skladby v nových aranžích, převzaté melodie i filmovou hudbu.

Po předchozím Symphonicum Tour se čtyřicetičlenným symfonickým orchestrem se v loňském roce hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý vydal na Universum Tour s patnáctičlennou kapelou a tanečnějším tempem. V čem se obě turné liší, prozradil sám jejich hlavní aktér: „Už stylem muziky, v níž tentokrát budu o trochu odvážnější. Dalo by se říci, že Universum Tour bude hudebně víc tepat. Také vizualizace koncertů bude zcela odlišná.“ Na vybraných koncertních zastávkách Ondřeje Gregora Brzobohatého svým zpěvem doprovází Marta Jandová a Plzeň má to štěstí, že bude 10. dubna 2017 od 19 hodin jednou z nich. „Bude tu také smyčcový kvartet, dechová sekce, perkuse,“ upřesňuje Brzobohatý.

V uplynulém roce se Ondřej Gregor Brzobohatý věnoval tvorbě hudby k filmům, z nichž nejznámější je pohádka Anděl páně 2. Složil patnáct písní na nové album Richarda Müllera s názvem 55, které i produkoval. A začal chystat také své nové album, na jehož vydání fanoušci a fanynky netrpělivě čekají.

Ondřej Gregor Brzobohatý je všestranný umělec, který se v českém showbyznysu prosazuje v mnoha směrech již mnoho let. Jeho debutovým hudebním albem bylo v roce 2014 Identity, po jehož vydání následovalo velice úspěšné a několikrát prodlužované Identity Tour po celé České a Slovenské republice. Následující Symphonicum Tour o dva roky později označuje hudebník za svůj splněný sen. Záznam živého koncertu ve vyprodaném Hudebním divadle Karlín vyšel vloni na DVD. Na současném Universum Tour představuje skladby z připravovaného alba, které by mělo vyjít letos.

Vstupenky na koncert jsou v prodeji na www.mestanska-beseda.cz a v dalších obvyklých předprodejích.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka