Opilec se neostýchal, před strážníky stáhl kalhoty a šel na velkou

Nepříjemný zážitek si odnesli v pondělí dopoledne lidé jdoucí kolem autobusového nádraží. Plzeňští strážníci tam řešili dost nechutnou záležitost s opilým mužem.

Cílená propagace v Plzni

Nechtělo se mu odejít z autobusu, ve kterém usnul. Vyprovodila ho z něj až hlídka městské policie, která ho při vystupování a při chůzi musela podpírat.  Potom co se chystala u něj provést dechovou zkoušku, vůbec se neostýchal, stáhl kalhoty a před zraky všech začal vykonávat velkou i malou potřebu. Přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu ukázal následně hodnotu 3,97 promile. Protože 43letý muž nekontroval vůbec své chování, rozhodli se ho strážníci odvézt k vystřízlivění na záchytku. Přestupkovým jednáním, kterého se dopustil, se bude zabývat přestupková komise MO Plzeň 3.

Umístěna strážníky do protialkoholní záchytné stanice byla v odpoledních hodinách také 42letá žena. Po poledni usnula na chodníku u křoví v Dopravní ulici. Když jí hlídka vzbudila, nebyla schopna sama po svých z místa odejít.

Do protialkoholní záchytné stanice museli strážníci v pondělí ještě jednou. A to s opilým mužem, který ve stavu opilosti ulehl na chodník v Puškinově ulici. Zvednout ho z něj musela hlídka, která dorazila na místo, sám to nezvládl. Když se o to pokusil, podlomily se mu nohy. Dechovou zkoušku se u něj nepodařilo provést.

foto: mp plzeň

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.05.2019 06:06



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka