Opilí lidé opět hazardovali se svým zdravím

Opilý muž na autobusovém nádraží polehával v hale na lavičce. Převezen byl k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice. V úterý ráno spatřili strážníci, provádějící kontrolu na Centrálním autobusovém nádraží, zde polehávajícího muže, který na první pohled působil jako opilý, a to se také i poté potvrdilo. ...

Cílená propagace v Plzni



Opilý muž na autobusovém nádraží polehával v hale na lavičce. Převezen byl k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice.

V úterý ráno spatřili strážníci, provádějící kontrolu na Centrálním autobusovém nádraží, zde polehávajícího muže, který na první pohled působil jako opilý, a to se také i poté potvrdilo. Hlídka jednašedesátiletého muže ze Slovenska upozornila, že v takovém v stavu, v jakém je, nesmí podle zákona vstupovat do veřejně přístupných prostor budov souvisejících s veřejnou dopravou. Pomoc muži přišel jeho kamarád, který přislíbil, že se o něj postará. Oba pak opustili budovu nádraží. Když se ale hlídka po nějaké době vrátila, aby zde provedla další kontrolu, nalezla tu opilého muže ležet znovu, teď tu byl však už sám. Když mu strážníci dali „dýchnout“, přístroj na měření alkoholu v dechu ukázal hodnotu 2,51 promile.Kvůli opilému muži vyjížděli strážníci pak po půlnoci na Anglické nábřeží, kde ležel na chodníku u silnice. Čtyřiačtyřicetiletý Plzeňan nebyl v důsledku silného alkoholového opojení schopný ani vstát. Při kontrolním měření nadýchal 2,75 promile. Zbytek noci pak strávil na záchytce, kam jej hlídka převezla k vystřízlivění.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka