Otevírá se další Plzeňská senior akademie. Tentokrát na Slovanech

Na konci února se seniorům v Plzni naskytne další možnost stát se absolventem úspěšného bezpečnostně preventivního programu nesoucího název „ Plzeňská senior akademie“.

Cílená propagace v Plzni

Těšit se tentokráte mohou občané MO Plzeň 2. 

Vzdělávací program je tvořen celkem už desíti přednáškovými bloky, nově je mezi ně zařazena přednáška na téma „ Problematika odpadů na území Statutárního města Plzně“ a také „ Bezpečně v kyberprostoru“.  Součástí projektu jsou exkurze, účastníci navštíví místa, do kterých by se jen tak mnohdy nedostali. Navštíví např. Operační středisko Městské policie Plzeň, Hasičskou záchrannou stanici na Košutce, Útulek pro zvířata v nouzi či Operační středisko hasičské záchranného sboru Plzeň. 

Projekt, který je zaměřený na vzdělávání široké veřejnosti z řad seniorů a osob zdravotně a tělesně postižených, připravila Městská policie Plzeň ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 2. Vzdělávací program bude uskutečňován v průběhu zhruba třech měsíců a přednáškové bloky spolu s exkurzemi budou realizovány vždy jeden den v týdnu.

Zájemci z řad seniorů, kteří by se chtěli do akademie přihlásit, mohou telefonicky kontaktovat informační kancelář MO Plzeň 2.

Zahájení se uskuteční v úterý 28. února 2017, od 13.00 hod., v  zasedací místnosti MO Plzeň 2.

Plzeňská senior akademie je zdarma, podmínkou je seniorský věk a trvalé bydliště na území MO Plzeň 2. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka