Parkhotel v Plzni se stal místem s vysokou koncentrací krásy

Finalistky Česko-Slovenské MISS se sjely do plzeňského Parkhotelu na čtyřdenní soustředění s nabitým programem. Absolvovaly celodenní focení a natáčení, trénovaly chůzi na podpatcích, projev do kamery s Veronikou Půtovou, protáhly svá těla při kruhovém tréninku v přilehlém parku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nejkrásnější ženy z České a Slovenské republiky trénovaly focení, chůzi na podpatcích, projevy do kamery, byly jim diagnostikovány tělesné hodnoty a konzultovaly své stravovací návyky s Markétou Šmůlovou. Kreslíř Petr Šrédl zhotovil karikatury finalistek pro charitativní projekt Vostrá krása. Dívky rovněž zahájily přípravu svých volných disciplín na finálový galavečer, které musí zapadnout do konceptu celého večera a velký prostor byl věnován koučce, Lence Černé, která s nimi jak prakticky, tak teoreticky probrala práci s vlastním potenciálem, jak čelit stresovým situacím, bojovat s trémou, vystupovat na veřejnosti, apod.
Již brzy finalistky představíme individuálně na oficiálních snímcích, které byly zachyceny okem fotografa Ivana Mladenova.
“Dívky jsou všechny moc milé, komunikativní a otevřené, už od začátku tvoří příjemný kolektiv, myslím, že nepanovala ani tradiční, počáteční nervozita. Věřím, že jim to vydrží až do finále.”


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka