Ples města si užije Plzeň všemi smysly, uskuteční se v pátek

Reprezentační ples města Plzně se uskuteční v pátek 22. ledna v Měšťanské besedě, motto jeho 12. ročníku zní Plzeň všemi smysly. K tanci bude hrát Moondance Orchestra Martina Kumžáka se sólisty Dashou, Naďou Wepperovou, Dušanem Kollárem a Michalem Cermanem.

Cílená propagace v Plzni

V Malém sále besedy se návštěvníci mohou těšit na plzeňské rockové legendy, skupiny Kečup a Odyssea. Vstupenky budou v prodeji od 13. ledna. 

„Stejně jako loni, kdy byl ples ve znamení světla inspirován jednou z akcí projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015, tak i letos je věnován abstraktnímu tématu. Už z názvu vyplývá, že jsme připravili program, jímž chceme oslovit všechny smysly návštěvníků. Atmosféru dotvoří mimo jiné audiovizuální show a další efekty, ve kterých si každý bude moci najít kousek své Plzně,“ řekla Jana Komišová, vedoucí magistrátního odboru prezentace a marketingu. 

Jedinečný zážitek slibuje Moondance Orchestra, jenž patří k absolutní špičce mezi tanečními orchestry v České republice. V doprovodu hudebníků zazpívá zpěvačka, muzikálová herečka a jedna z nejtalentovanějších českých zpěvaček současnosti Dasha, již Plzeňané mohou znát i z jejího účinkování v muzikálu Monty Python’s Spamalot v Divadle J. K. Tyla. Spolu s Dashou se představí muzikálová zpěvačka a učitelka zpěvu na pražské konzervatoři Naďa Wepperová, herec a zpěvák Dušan Kollár i slavná tvář české rockové scény Dušan Cerman. Výjimečným zážitkem pro hosty plesu budou také taneční vstupy v choreografii Jiřího Pokorného a skupiny Storm Ballet pod názvem Tančící Plzeň. 

Podle Jany Švábkové, vedoucí oddělení protokolu kanceláře primátora, bývá ples každoročně jednou z nejvýznamnějších reprezentačních událostí města Plzně. „Jako každý rok, tak i letos byli pozváni zástupci Parlamentu České republiky, zástupci vlády České republiky, členové Evropského parlamentu, zástupci místních samospráv a institucí i další. Kapacita Měšťanské besedy nabízí 400 míst k sezení ve Velkém sále a dalších 264 míst k sezení v ostatních prostorách,“ uvedla Jana Švábková.

V pořadí již 12. reprezentační ples města Plzně se uskuteční 22. ledna od 20 hodin, vstupenky si lidé mohou zakoupit od 13. ledna v předprodeji v turistickém informačním centru na náměstí Republiky nebo na www.plzenskavstupenka.cz. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí 190 až 490 korun.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.01.2016 10:12



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka