Plzeň bude plesat v rytmu Mrazivé noci

V pátek 19. ledna se uskuteční 19. reprezentační ples města Plzně, jehož tématem je Mrazivá noc. Návštěvníky přivítají ledové dekorace od Ice Factory, slavnostního zahájení se ujme soubor Storm Ballet.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jeho členové v režii tanečníka a choreografa Petra Čejky předvedou taneční vystoupení V zajetí ledu. Tančit se bude i na Ledové ostří a půlnoční překvapení slibuje Mrazivou vášeň. S New Time Orchestra, klasickým big bandem, který se svým typickým bohatým zvukem a energií úspěšně prosazuje na pódiích už více než 70 let, vystoupí držitelka Ceny Thálie Hana Holišová, herec a muzikant Radek Melša nebo Michaela Hasalová.

Po půlnoci přijdou na řadu popové a rockové hity českých a zahraničních interpretů od 70. let po současnost, které zahraje kapela Celebration. Malý sál bude po celý večer nabízet Ledovou párty s DJ Ondrou Vodným, netradiční drinky u ledového baru a zajímavou chill-out zónu.

Doporučený dress code: Dlouhé šaty a tmavý oblek. Vstupenky pro občany jsou k prodeji na GoOut: https://goout.net/cs/xix-reprezentacni-ples-mesta-plzne/szhdqtw/.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 06.01.2024 17:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka