Policie hledá plzeňské lupiče. Nepoznáte je?

Policisté Policie České republiky pátrají po totožnosti dvou neznámých pachatelů, kteří se dne 16. dubna 2017 dopustili zvlášť závažného zločinu loupeže. Ke skutku došlo v době od 22:43 do 22:44 hodin v Plzni v Jagellonské ulici.

Jarní servisní akce AUTO CB

Za použití násilí poškozenému odcizili příruční tašku, která obsahovala finanční hotovost, osobní doklady, doklady od vozidla a platební kartu.

Policisté se ihned po přijetí oznámení začali případem zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie, které zachycují jednoho z podezřelých pachatelů, který se z bankomatu pokusil vybrat finanční hotovost pomocí odcizené platební karty.

Popis pachatelů:

Mělo by se jednat o muže ve věku do 30 let, oba shodné štíhlé postavy a výšky cca 170-180 cm. Na sobě měli mít tmavé oblečení a oba měli mít kapuci přes hlavu.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.06.2017 07:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka