Policisté chytili mladého muže, který se pokusil v Doubravce znásilnit důchodkyni

Ve středu dopoledne zahájili policisté služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň trestní stíhání teprve 26letého muže, který se zpovídá ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stádiu pokusu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tohoto jednání se dopustil dne 4. října tohoto roku v Plzni na Doubravce. Kolem 5.20 hodin v prostoru křižovatky ulic Masarykova a V Homolkách přistoupil k 67leté ženě a dotázal se jí, zda by s ním „nešla“.

Ačkoli verbálně svoji žádost neupřesnil, bylo zřejmé, že požaduje pohlavní styk, neboť měl z kalhot vystrčen obnažený pohlavní úd. Když žena odmítla, chytil ji za rukáv kabátu a snažil se jí zatáhnout na odlehlé místo. Přestože se napadená aktivně bránila a křičela o pomoc, toto se útočníkovi částečně podařilo. Na ženu nadále slovně naléhal a přes její fyzický i verbální odpor se jí snažil osahávat a svléci z kalhot. V jeho jednání mu zabránila kolemjdoucí žena, která zaslechla volání napadené o pomoc a pachatele v jeho konání vyrušila. Poškozená utrpěla povrchové zranění tváře, s nímž nevyhledala lékařské ošetření.


     Pachatel byl zadržen již včera, nicméně do dnešního dne policisté zajišťovali důkazy, které by vedly k závěru, že pachatelem tohoto protiprávního jednání je skutečně zmíněný muž.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 14.10.2015 12:00



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka