Před znásilněním mladá žena utekla oknem

Agresor na Domažlicku navíc ženu okradl a vzal klíče od auta, které poté neoprávněně užíval.

Jarní servisní akce AUTO CB

Domažličtí kriminalisté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého muže jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ve stádiu pokusu a přečinů krádež, neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, neoprávněné užívání cizí věci a nebezpečné vyhrožování.

Obviněný muž minulý týden v bytě přistoupil k dvacetileté ženě, chytil ji pod krkem, osahával ji a pokusil se ji znásilnit. Přitom jí nadával, vyhrožoval a ohrožoval nožem, kousl ji a fyzicky napadl. K dokonání znásilnění nedošlo, neboť poškozená před ním vyskočila z okna na ulici.

Následně obviněný z bytu ukradl ženě mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí 1 200 korun a dvěma platebními kartami a doklady poškozené, čímž jí způsobil celkovou škodu na odcizených věcech ve výši 9 tisíc korun. Navíc ukradl klíče od jejího vozidla, se kterým bez jejího vědomí a souhlasu na tři hodiny odjel a poté se vrátil zpět do bytu, kde byl zadržen a poté umístěn do policejní cely.

Státnímu zástupci kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soudce návrh státního zástupce akceptoval, a tak je obviněný stíhán vazebně. Hrozí mu trest odnětí svobody na dva roky až deset let.  



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka