Prezident Zeman: Plzeňský kraj je nejlepší v republice

Třetí páteční den prezidentské návštěvy v Plzeňském kraji strávila hlava státu v Nýřanech, Kralovicích a na závěr na zámku Zbiroh. Svůj třídenní pobyt v kraji hodnotil prezident velmi pozitivně.

Cílená propagace v Plzni

V dopoledních hodinách zavítal prezident do Nýřan, kam dorazila prezidentská návštěva vůbec poprvé v historii města. Miloše Zemana přivítal starosta města Jiří Davídek a poté bylo připraveno setkání s občany v sále místního kulturního domu. Zde byl také připraven prapor, aby jej prezident mohl dekorovat prezidentskou stuhou.

Krátce po poledni bylo vše připraveno k přivítání prezidenta na radnici v Kralovicích. Před budovou se s hlavou státu pozdravil starosta Rudolf Salfický a také zastupitelé a další osobnosti Kralovicka. Kolem půl jedné očekávali příjezd prezidenta místní obyvatelé v Lidovém domě, kde měli možnost s Milošem Zemanem diskutovat.

Závěr třetího dne návštěvy v kraji prezident strávil na zámku Zbiroh, kde při závěrečné tiskové konferenci poděkoval za vynikající organizaci návštěvy a také pochválil vedení kraje. „Plzeňský kraj je nejlepším krajem v České republice, má dobře fungující koalici, není spojen s žádnými skandály, má nejnižší nezaměstnanost v republice a na rozdíl od ostatních krajů má výhodu, a to v podobě fungující dálnice D5, která je určitým bonusem pro zahraniční investory,“ uvedl prezident.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka