Při nehodě auta a motorky ve Vodním Újezdě zemřela spolujezdkyně

V úterý po desáté hodině večer se stala dopravní nehoda ve Vodním Újezdě u Dobřan. Na konci obce (směrem na Chotěšov) došlo ke srážce motocyklu Simson, který řídil 45letý řidič a osobního vozidla VW Caddy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Podle prvotních informací motocyklista chtěl zřejmě odbočit, a když dával přednost protijedoucímu vozidlu, zezadu do něj narazil 56letý řidič automobilu. Při nehodě utrpěl zranění řidič motocyklu, jeho 42letá spolujezdkyně na místě podlehla zraněním.

Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou u řidiče vozidla, motocyklista nadýchal jedno promile alkoholu. Příčina nehody je v šetření a na místo byl přizván znalec z oboru dopravy. Vozovka byla zcela uzavřena.

foto: hzs pk

Komentáře

  • Před 7 roky

    V létě 2016 došlo k přemístění dopravní značky označující konec obce z místa za nehodou směrem do středu obce o cca 150m.
    Za několik dní po přemístění značky došlo k nehodě ve stejném místě jako nyní, naštěstí bez zranění. Dne 25.7.2016 jsem napsal stížnost na přemístění dopravní značky. s požadavkem navrácení značky na původní místo. Značka ale zůstala na novém místě.
    Nyní je to smrtelná nehoda. Vinu nese nepochybně i řidič motocyklu. Následky nehody však mohly být mnohem mírnější, kdyby v místě nehody platila původní nejvyšší dovolená rychlost 50km/hod a ne po přemístění značky současná dovolená rychlost 90km/hod.
    Nechť se znalec nad tímto faktem zamyslí a apeluje na vrácení značky až za nebezpečnou křižovatku.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka