RegioJet nabízí jízdné na trase Praha – Plzeň za ceny od 69 Kč včetně novin a nápoje

Ceny jízdenek jsou v platnosti od 18. srpna. Denně RegioJet mezi Prahou a Plzní vypraví v každém směru více než 20 spojů.

Cílená propagace v Plzni

Autobusový dopravce RegioJet, který poskytuje největší rozsah služeb a spojení na dálkových linkách v České republice a od srpna nabízí také novým systémem nižších nejvýhodnějších cen na 6 autobusových trasách v České republice – včetně trasy Praha – Plzeň, kde ceny jízdenek začínají na 69 Kč.

„Na vývoj trhu dokázali rychle reagovat a zákazníkovi nabízíme nové cenové úrovně, které jsou na stejné úrovni, jako nabízí Flixbus. Cesta s námi není nuda - zákazník může využít nejširší rozsah služeb - včetně obrazovek s filmy v každé sedačce, nabídky horkých nápojů zdarma, denního tisku, wifi - maximální flexibilitu - možnosti rezervovat si místo na konkrétní sedadlo nebo bezplatně si on-line stornovat jízdenku do 15 minut před odjezdem a nejširší rozsah spojů - až v půlhodinových intervalech. Zároveň se cestujícím poskytujeme i další zákaznický servis - například SMS v případě zpoždění spojů, komunikace se zákazníkem v češtině, personál, který v případě potřeby je na místě a řeší se zákazníkem situaci a jeho potřeby. Český zákazník je velmi náročný na kvalitu služeb a jsme přesvědčeni, že mu nejlépe rozumíme a dokážeme reagovat na jeho přání. Proto v průběhu září přijdeme s dalšími benefity pro zákazníky, které budou na trhu jedinečné. Děláme maximum, aby nás zákazník vnímal jako nejlepší volbu pro své cesty a odezva od cestujících je pozitivní.“ říká Marcela Hamříková, obchodní ředitelka autobusové dopravy RegioJet.

Ceny se dynamicky odvíjejí od obsazenosti jednotlivých autobusových spojů. Při platbách Kreditovou jízdenkou zaplatí cestující ceny začínající například pro trasu Praha – Brno od 149 Kč, Praha – Karlovy Vary od 129 Kč nebo Praha – České Budějovice od 119 Kč. Podobně výhodné ceny se týkají tras z Prahy do Českého Krumlova (149 Kč), Liberce (69 Kč) nebo Plzně (69 Kč). Kreditová jízdenka je jednoduchá rychlá registrace na internetu, která je pro cestujícího doživotně zdarma a umožňuje cestovat vlaky a autobusy RegioJet za nejvýhodnější ceny. Platby Kreditovou jízdenkou využívá většina pravidelných cestujících. Výhodnější ceny budou běžně dostupné – nejedná se jen o pár symbolických míst. Podobně nižší cenové úrovně nabízí RegioJet také u běžných jízdenek zakoupených přes internet bez jakékoli registrace. Absolutní většina cestujících nově zaplatí méně.

Za nové ceny přitom cestující má nárok na všechny služby, které RegioJet na dané lince a daném spoji nabízí – včetně horkých nápojů zdarma, bezplatné rezervace konkrétního místa, denního tisku či internetu zdarma. Systém cen bude RegioJet s ohledem na vývoj na trhu a poptávku zákazníků dynamicky upravovat.

Radim Jančura, majitel společnosti RegioJet, poznamenává „Dynamické ceny do vnitrostátní dopravy nepatří. Zavádíme je jen proto, abychom citlivě reagovali na vývoj trhu. Pro zákazníka, který například pravidelně dojíždí, je důležitá předvídatelnost a stabilita, aby věděl, kolik ho bude stát jízdenka, i když se rozhodne třeba až na poslední chvíli. A ne, že se vyšroubuje do astronomických výšin. Takové cenové rozdíly mohou být v mezinárodní dopravě, kde zákazník nepotřebuje jet například každý víkend domů.  Naším cílem naopak je, aby všichni cestující mohli jezdit se špičkovými službami za nejvýhodnější ceny a nebyli rozděleni na cenově šťastné a nešťastné. Svoboda zákazníka je zásadní - i co se týče například změny termínu jízdy. Zákazník by měl mít právo se rozhodnout i před odjezdem změnit čas odjezdu - aniž by za to byl potrestán pokutou v podobě storno poplatku a vyšší cenou. Česká legislativa umožňuje ve vnitrostátní dopravě 10 % přiměřený zisk. My jsme doposud měli jízdné nastavené ve prospěch zákazníka tak, aby se pro něj v čase neměnilo a naše průměrná ziskovost byla minimální - pouze 5 %.“

Bezplatné zrušení rezervace až do 15 minut před odjezdem
U on-line rezervací RegioJet nabízí cestujícím maximální flexibilitu, aniž by za to museli platit storno poplatky. Hranici, do kdy je možné bezplatně zrušit svou jízdenku, posouvá RegioJet až na 15 minut (z dosavadních 30 minut) před odjezdem – a to jednotně u autobusových i vlakových spojů. Pokud se cestující na vnitrostátní lince rozhodne svou on-line jízdenku v této době zrušit, nezaplatí ani korunu storno poplatku. 15 minut před odjezdem lze stornovat i jízdenku zakoupenou na prodejním místě.

Bezplatná přeprava dvou zavazadel v úložném prostoru
RegioJet umožňuje na vnitrostátních linkách přepravu až dvou větších zavazadel v úložném prostoru autobusu zdarma. Cestující za ně neplatí ani korunu – do kabiny autobusu si zároveň může vzít své příruční zavazadlo, za které rovněž nic neplatí.

Obsluha stevardkou a horké nápoje zdarma jako základ servisu RegioJet
Stevardky a stevardi zůstávají základem služeb na většině linek a tak tomu bude i do budoucna. RegioJet cestujícím nabízí během cesty řadu doplňkových služeb - včetně horkých nápojů a denního tisku zdarma a právě rolí palubního personálu je se o tento servis postarat.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 04.09.2017 10:01



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka