ROP Jihozápad zpestří ve středu dětem návštěvu plzeňské zoo

Na středu 24. června připravuje Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad, který pomáhá čerpat finanční prostředky z Evropské unie prostřednictvím Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad, den dětí v Zoo Plzeň.


Akce je tematicky zaměřena na žáky prvního stupně základních škol, zúčastnit se jí však může kdokoli, kdo Zoo Plzeň navštíví.

„Pro školáky jsou připraveny například vědomostní soutěže, zaměřené na otázky ze zeměpisu, konkrétně na hlavní města, vlajky, mapy. Všechny účastníky čeká taneční soutěž, malování na obličej, malé děti si pak užijí skládání puzzle, kreslení, skákání v pytli nebo házení míčku na cíl. V Zoo bude dětem k dispozici i skákací hrad a svoji zručnost mohou vyzkoušet v hlavolamové herně,“ uvedl Karel Hron, ředitel Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad.

Den dětí v Zoo Plzeň se uskuteční od 9 do 16 hodin v rámci Týdne afrických a asijských zvířat u příležitosti 5. výročí otevření nových afrických a asijských expozic v Zoo a Botanické zahradě města Plzně, které byly podpořeny z Regionálního operačního programu Jihozápad.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka