Rozhovor se Sabinou Bajgarovou - finalistkou Česko-Slovenské MISS 2015

Finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS 2015 Sabina Bajgarová říká, že všechny dívky a ženy by si měly uvědomit, že být krásná neznamená jen splňovat výšku a váhu v určitém rozmezí. Přečtěte si rozhovor!

Cílená propagace v Plzni

Odkud pocházíte? Jaké je Vaše rodné město?

Pocházím z Brna, kde jsem se narodila a kde také stále žiji. A musím říct, že si nemám na co stěžovat, je to úžasné město.

Co je u vás doma nejkrásnější? Proč bychom měli přijet do Brna na návštěvu?

Je zde úplně jiná atmosféra. Nachází se tu místa, která můžete či nemusíte mít rádi, ale je to prostě Brno. Za návštěvu jistě stojí Brněnská přehrada, tady to mám opravdu ráda, člověk se může procházet, zasportovat si, jít na parník a nebo se podívat na přehlídku ohňostrojů, která se zde každoročně koná. Nesmím opomenout ani centrum se spoustou památek, restaurací a obchodů a v létě si nesmíte nechat ujít Grand Prix České republiky. A takto bych mohla pokračovat ještě opravdu dlouho. Takže Brno určitě stojí za návštěvu, protože si to tu zamiluje snad každý.

Proč se účastníte soutěže Česko-Slovenská MISS?

Soutěž Česko-Slovenská MISS mne zaujala již svým konceptem, doslova a do písmene mne oslovila, a to zejména svým smyslem hledat zdravou krásu. Myslím, že je skvělé mít konečně soutěž, která propaguje zdravou krásu, protože všechny dívky a ženy by si měly uvědomit, že být krásná neznamená jen splňovat výšku a váhu v určitém rozmezí. Například zrovna já toto výškové omezení nesplňuji a upřímně mne to nijak netrápí. A hezké na tom je to, že i přesto jsem tady a mám možnost soutěžit a dělat tento rozhovor.

Prozraďte mi vaše životní úspěchy, ze kterých máte radost.

Pokud mám mluvit o těch, které opravdu považuji za ty pravé úspěchy, pak je to vše, co je spojeno s mou rodinou. Mým životním úspěchem i štěstím je, že jsem obklopena milující rodinou, se kterou mám tak skvělý vztah a jsou mi vždy oporou. A co se týče jiné oblasti, pak jsem ráda, že studuji vysokou školu, která mne i přes veškeré těžkosti baví a naplňuje. A samozřejmě, kterou stále studuji a doufám, že úspěšně dostuduji, což je i teď pro mne takový malý úspěch.:-)

Jaký muž je podle vás krásný?

Krásný muž je podle mě ten, který je krásný uvnitř, má charizma, který mne dokáže upřímně rozesmát a chovat se k lidem s úctou.. a Brad Pitt :-D Nebudu samozřejmě tvrdit, že vzhled není důležitý, ale v tomto případě je to u každého individuální. Žena by se však prvotně měla u muže dívat hlavně na tři věci, na zuby, na ruce a na boty a tím se řídím. :-)

Jaký je nejlepší recept na ulovení chlapa?

Myslím, že ten nejlepší recept je ten ženský :-D Žena má tolik zbraní, které může použít a když ví jak je použít, pak je to o to snažší. Pokud mám mluvit za sebe, žádný přesný recept opravdu nemám, ale řekla bych, že oči, úsměv, pozadí a alespoň trocha mužského smyslu pro humor jsou velmi dobré ingredience. :-)

Jaký je Váš vztah k Plzni, kde se na podzim koná finále soutěže Česko-Slovenská MISS?

Bohužel jsem Plzeň měla možnost navštívit a poznat pouze dvakrát a to v rámci soutěže Česko-Slovenská MISS. Více než okolí hotelu a cestu taxíkem jsem neměla možnost zatím vidět, ale ráda bych to v budoucnu napravila. Upřímně mne Plzeň mile překvapila, představovala jsem si ji jako takové chladné město, ale opak byl pravdou. Dokonce musím přiznat, že mi i v něčem připomíná Brno.

Jako finalistka soutěže Česko-Slovenská MISS 2015 podporujete literární scifi projekt Vostrá krása. Máte ráda fantazii?

Ano, fantazii mám ráda, je v tom totiž cítit svoboda a to se mi líbí. Už jako malá jsem fantazírovala a vymýšlela si různé pohádky a příběhy. Naštěstí mi bujná fantazie vydržela dodnes, zvlášť v této době je to příhodné.

Knížku Vostrá krása bude ilustrovat Petr Šrédl, který namaloval vaši karikaturu do charitativní dražby. Jak se vám s Petrem spolupracovalo a jak se vám karikatura líbí?

Petr Šrédl byl velice milý a spolupracovalo se mi s ní opravdu dobře. Je to člověk, který z vás umí sundat napětí a vytvořit příjemnou a nenucenou atmosféru, což je například při malbě potřeba. Karikatura se mi líbí, je to dokonce má první, ale spíše na ní obdivuji to umění v krátké chvíli zachytit člověka a směšně podtrhnout jeho výrazné rysy. Což pro všechny nemusí být dobré :-D

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka