Senior odešel z domova v Letinech. Neviděli jste ho?

Policie České republiky pátrá po pohřešovaném Ladislavu Dostálovi, který po úterní večeři opustil Domov pro seniory v Letinech.

Cílená propagace v Plzni

Ladislav Dostál (nar. 22.8.1940, bytem Sídliště u pošty 674, Klatovy) je střední postavy, výška 165 – 170 centimetrů. Má krátké řídké šedivé vlasy sčesané dozadu. Hnědé oči a knír.

Pohřešovaný je pacientem Zdravotnického zařízení pro seniory v Letinech na jižním Plzeňsku, kde se mohl volně pohybovat po areálu. Naposledy byl spatřen při večeři dne 23.5.2017 kolem 18:00 hodin, kdy měl na sobě oblečeny tmavé kalhoty a červenou flanelovou košili. Po večeři odešel neznámo kam a do současné doby o sobě nedal nikomu vědět. Pohřešovaný není nebezpečný sám sobě ani okolí, pravděpodobně u sebe nemá doklady, peníze ani mobilní telefon.

Vzhledem k uvedeným skutečnostem, a také s ohledem na to, že dosavadní pátrání bylo prozatím neúspěšné, žádá policie tímto všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenovaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.05.2017 09:09



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka