Šermíři Lokomotivy Plzeň sbírali v zahraničí medaile

V rámci příprav na nadcházející závěrečné turnaje Mistrovství ČR se vydali šermíři Lokomotivy Plzeň prověřit formu do sousedního Německa, Rakouska a Polska, kde se zúčastnili kordových turnajů v Mnichově, Bautzenu, Marktredwitzu, Vídni a Wroclavi.

Cílená propagace v Plzni

A vedli si nadmíru zdatně, když přivezli celkem jednu zlatou, dvě stříbrné a deset bronzových medailí!

Největší měrou se o to zasloužili žák Jakub RYBA (2001), který se ozdobil zlatem a bronzem, v stejné kategorii Tomáš KROUŽECKÝ (2001), jenž bral stříbro a bronz, a mladší žačka Adéla BRANDNEROVÁ (2003), která se ověsila stříbrem a bronzem. V mládežnických soutěžích se pak zisky bronzů k nim přidali Šimon SMRČEK (2001), Jakub JINDRA (2002), Jan HOSTEK (2003) a Klaudie VAISOVÁ (2003).

Potěšitelné bylo, že na turnajích měli plzeňští šermíři na stupních vítězů zastoupení i v nejprestižnějších kategoriích. Postaral se o to Petr BRADÁČ (1996), jenž stanul na bronzovém stupni nejen v juniorech, ale dokázal to i na seniorském turnaji v Bautzenu. 

Že se dá šermovat a získávat medaile v každém věku, pak potvrdil Jaroslav JÍLEK (1968), který z veteránů AKI rovněž přivezl bronz.

Nezbývá než šermířům Lokomotivy a jejich šéftrenérovi Jiřímu LÖFFELMANNOVI popřát mnoho zdaru do finálových mistrovských klání.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 09.05.2015 04:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka