Škodaland zahajuje hlavní sezónu už čtvrtým rokem

Už čtyři roky uběhly od otevření multifunkčního areálu Škodaland na břehu přehrady České údolí. Za tu dobu si do areálu našly cestu tisíce lidí a vedení obvodu jej neustále zvelebuje.


Od 1. dubna je Škodaland otevřen v rámci hlavní sezóny od 8 do 22 hodin. V pátek 24. dubna se veřejnosti otevře také restaurace a půjčovna sportovních potřeb a minigolfu.

Poslední roky vedení obvodu neustále přichází s novinkami tak, aby návštěvníci byli co nejspokojenější. 

„Snažíme se vycházet vstříc občanům, chceme, aby se ve Škodalandu cítili dobře a zároveň bezpečně,“ říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer. „Zprovoznili jsme například kamerový systém, rozšířili wi-fi připojení, u dětského koutku přibyla zámková dlažba a v neposlední řadě proběhla také rekonstrukce občerstvení, abychom návštěvníkům zajistili kvalitní služby,“ vyjmenoval starosta Neubauer.

Samozřejmostí už je také rezervační systém sportovišť, který běží druhý rokem. Návštěvníci mají online přehled, zda je v jimi zvolený termín určité hřiště volné nebo už obsazené. Přímý odkaz na rezervace, ale také kalendář akcí, fotogalerie a další zajímavosti, najdou zájemci na oficiálních stránkách areálu – www.skodaland.eu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.04.2015 15:28



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka