Sobotní volby v Čachrově vyhrálo Sdružení nezávislých a SNK Jedna

V sobotu se volila zastupitelstva deseti obcí Česka, mezi mini v Čachrově na Klatovsku. K volebním urnám přišlo v Čachrově bezmála 60 procent voličů.

Cílená propagace v Plzni

Devítičlenné zastupitelstvo Čachrova na Klatovsku budou tvořit tři kandidáti SDRUŽENÍ NEZÁVISLÝCH KANDIDÁTŮ, tři ze sdružení SNK JEDNA, dva ze sdružení ŠUMAVÁCI a jeden z KDU ČSL. Rozhodlo o tom 59,27 % voličů.

Vůbec nejvyšší volební účast v rámci sobotních voleb na úrovni 75,47 % hlásí Svárov na Uherskohradišťsku. Čtyři mandáty dali voliči NOVÉ STRANĚ SVÁROV a tři STAROSTŮM A NEZÁVISLÝM. Zvolen zde byl nejmladší zastupitel, 24letý zámečník a svářeč David Hubáček.

K volbám v Kozlově na Olomoucku přišlo 58,93 % voličů. Rozhodli o tom, že pět křesel v zastupitelstvu připadne Kozlovu 2017 a dvě křesla hnutí Kozlov – Slavkov 2017.

V neděli v čase 2:43 byly zpracovány výsledky za poslední obec. Zastupitelstvo Kel na Mělnicku budou tvořit vždy dva zastupitelé z uskupení „Pro rozvoj obce Kly“, NEZÁVISLÍ a Tradice venkova. Zbývající jeden mandát obdrželo sdružení „Za lepší život ve Klích“. Volební účast byla 54,63 %.

Podrobné výsledky naleznete na adrese www.volby.cz. Český statistický úřad je zítra předloží ke schválení Státní volební komisi.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 21.05.2017 11:51



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka