Špičák nabízí skvělé podmínky pro lyžování

V sobotu i v neděli se zdarma testují lyže a snowboardy značky K2 (akce časopisu Snow). U dojezdu sjezdovek se bude prezentovat Police ČR.

Cílená propagace v Plzni

Pěkné lyžování na stále velmi kvalitních sjezdovkách a díky inverzi i za slunečného a teplého počasí nabízí v těchto dnech největší železnorudský areál Ski&Bike Špičák. Na všech hlavních tratích tady v průměru leží 50 cm sněhu.         

„Podmínky jsou stejně jako v minulém týdnu pořád vynikající, hlavně ráno a dopoledne se lyžuje na klasickém „manšestru“. Návštěvnost si taky pochvalujeme. Navíc počty lyžařů nikoho časově příliš neomezují, fronty na sedačkovou lanovku v řádu minut jsou jen v čase od cca 10 do 11,30 hodin, pak se nastupuje plynule,“ popisuje aktuální stav v železnorudském středisku Jan Kasík ze Ski&Bike Špičák.

O víkendu se tady zdarma testují lyže a snowboardy značky K2, i další vybavení. Akci společně s areálem pořádá časopis specializovaný na lyže a lyžování Snow. K němu se přidá i Policie ČR, která bude mít svůj prezentační stánek u dojezdu sjezdovek na čtyřsedačkovou lanovku. 

Denní návštěvnost v druhém turnusu jarních prázdnin, kdy mají volno mj. školáci z domovského Plzeňského kraje všech plzeňských okresů se v tomto týdnu denně pohybovala okolo 1500 lyžařů. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka