V pátek děti lyžují na Špičáku se slevou, v sobotu je čeká zábavná show

Začátek tohoto týdne, kdy na šumavském Špičáku vládla inverze, a tedy krásné slunečné počasí, je sice pryč, ale areál má na právě začínající pololetní a navazující jarní prázdniny aktuálně k dispozici 6 kilometrů sjezdovek.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Leží na nich v průměru stále 40 cm sněhu.

„V prvních dnech týdne se lyžovalo na parádních sjezdovkách zcela bez front a předpokládám, že žádné velké čekací doby na lanovku a vleky nenastanou ani o začínajících prázdninách. Zima je jaká je, s tím nic nenaděláme, stále máme většinu sjezdovek otevřených,“ říká k aktuálním podmínkám Jan Kasík, vedoucí střediska služeb Ski&Bike Špičák.

Hned zítra - v pátek 2.února, pak lyžují na šumavském Špičáku všechny děti školou povinné (ze základních i středních škol) za poloviční ceny celodenních skipasů. Jde o odměnu areálu za vysvědčení, když jej ukáží na kasách.

V sobotu 3.února pak vůbec na první letošní dětskou show po českých lyžařských areálech zavítají do Ski&Bike Špičák prasátka Pigy a Lily s kouzelníkem Jakubem Koutským nebo hercem Tomášem Brychtou. Pro děti je od 11 do 15 hodin připraven program s písničkami, tancováním, Lipánkovou párty a diskotékovým skotačením na závěr.

Více informací o sobotním dětském programu tady: Pigy a Lily na horách: Ski Špičák Šumava · Pigy.cz · pohádkové rádio · hry · omalovánky · zábava pro děti

Přehled otevřených tratí: jednička Turistická, dvojka U zalomeného, trojka Slalomová, pětka Spodní Šance, areál pro děti a začátečníky pod hotelem Sirotek, dětské hřiště/pohyblivý koberec před chatou Blaženka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka