Špičák opět v noci zasněžuje. Lyžuje se bez dlouhého čekání

O víkendu návštěvníky čeká módní přehlídka a testování lyží za doprovodu tvrdého rocku.

Jarní servisní akce AUTO CB

V průměru 50 cm sněhu leží na sjezdovkách šumavského Špičáku a i přes termíny právě probíhajících jarních prázdniny se lyžuje bez čekání. Většinou tady stále přetrvává inverzní typ počasí – chladněji je v nižších polohách střediska. 

„Ve čtvrtek do rána jsme právě díky inverzi a většímu mrazu ve spodní polovině areálu zasněžovali, což pomůže vylepšit kvalitu tratí. Jinak lyžaři musí počítat s tím, že sníh přes noc zmrzne a sjezdovky jsou tak po ránu rychlejší. Během dne pak nataje a lyže jedou v pomalejším tempu. Žádné velké fronty u nás přes týden nejsou,“ sdělil k podmínkám v největším šumavském středisku ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík. 

Program pro veřejnost na sobotu 21. a  neděli 22. února 2015   

Oba víkendové dny se v rámci celodenního programu koná od 11,00 a potom od 13,30 módní přehlídka s předváděním kolekcí oblečení navržených pro příští zimní sezonu (2015/16). Pro děti jsou mj. připraveny soutěže. Návštěvníci areálu se také mohou letos už podruhé potkat s rockovými lyžařkami. Vyslankyně stejnojmenného stylu muziky, která bude na dojezdu sjezdovek na Špičáku v sobotu i neděli znít, nabídnou lidem zdarma teplé nápoje i malé dárky.   

V neděli 22.2. si navíc mohou všichni zájemci zdarma vyzkoušet a otestovat lyže čtyř vybraných značek (pozn.: Rossignol, Dynastar, Salomon a Fischer).    Aktuální info na www.spicak.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
20.02.2015 16:37



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka