Stejné auto kontrolovali v Plzni dvakrát, oba šoféři řídili pod vlivem marihuany

V úterý v pozdních nočních hodinách na Karlovarské ulici zastavili a kontrolovali plzeňští policisté osobní motorové vozidlo tovární značky BMW 21letého řidiče, u kterého provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pozitivní výsledek však vyšel u provedeného orientačního testu na drogy, který potvrdil ovlivnění řidiče marihuanou. Mladíkovi byla ze strany strážců zákona další jízda zakázána a byl mu zadržen řidičský průkaz.

Jen o pár minut později policisté kontrolovali na vozovce ulice Klatovské to samé vozidlo, kdy za volant usedl taktéž 21letý muž, který v prvním případě sehrál roli spolujezdce ve vozidle. I tomuto řidiči policisté zjistili pozitivní výsledek a to provedeným orientačním testem na drogy, ovlivnění psychotropní a omamnou látkou marihuanou. I v tomto případě, policisté další jízdu řidiči zakázali a zadrželi mu řidičský průkaz.

Oba mladíci byli poučeni o tom, že po dobu zadržení řidičského průkazu nesmí řídit motorová vozidla. O dalším postupu ve věci budou policisté rozhodovat až na základě výsledků laboratorních testů.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.05.2017 07:08



3 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka