Středa přináší premiérovou Hudební procházku Luftovou zahradou

Ve středu 7. 6. od 17ti hodin se poprvé koná netradiční akce, Hudební procházka Luftovou zahradou. Na programu budou tyto skladby: W.A.Mozart - Voi che sapete (Figarova svatba) W.A.Mozart - Un motto di gioia Figarova svatba) Leoš Janáček - Moravská lidová poezie v písních - Lavečka Leoš Janáček - Moravská lidová poezie v písních- Památky Leoš Janáček - Moravská lidová poezie v písních - Koníčky milého Nápad na takto pojatou hudební vycházku se zrodil asi před rok

Jarní servisní akce AUTO CB

Při komentované prohlídce zahradou zazní v romantických zákoutích operní árie či klasické skladby v podání mladé začínající pěvkyně Natálie Šmausové, oblíbenou městskou zahradou provedou návštěvníky Petr Kuták ze Správy veřejného statku města Plzně, který má tuto lokalitu na starosti.

Natálie Šmausová se zapsala do povědomí Plzeňanů při celé řadě akcí, zpěvem zahajovala velkou výstavu Vznešenost a zbožnost - barokní umění na Plzeňsku, apod.

Na programu budou tyto skladby:

W.A.Mozart - Voi che sapete (Figarova svatba)

W.A.Mozart - Un motto di gioia Figarova svatba)

Leoš Janáček - Moravská lidová poezie v písních - Lavečka

Leoš Janáček - Moravská lidová poezie v písních-  Památky

Leoš Janáček - Moravská lidová poezie v písních - Koníčky milého

"Nápad na takto pojatou hudební vycházku se zrodil asi před rokem s tím, že Luftova zahrada nabízí celou řadu zákoutí (jezírko, altán, etc.), která se přímo nabízení k podobným produkcím. Otázkou bylo, jak ta místa propojit. Řešením se ukázala právě forma vycházky. Akce je nekomerční, volně přístupná a je jakýmsi předletním dárkem kulturymilovným Plzeňanům," říká za pořadatele David Růžička.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka