Třetí závod cyklistického kriteria a v dresu lídra Tomáš Holub

GIANT LIGA PLZEŇ 2016 – Třetí závod 15. ročníku seriálu GLP 2016 a představení nejlepších jezdců v jednotlivých kategoriích v dresech lídrů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve žlutém dresu lídra seriálu se ve středu představí Tomáš Holub (AC Sparta Praha). Dres nejlepšího juniora hájí Tomáš Čapek (Dukla Praha). V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího závodníka uvidíme Jana Rajcharta (Česká Spořitelna – Accolade). Dres nejlepší ženy si oblékne Barbora Průdková (Dukla Praha) a v kategorii masters si dres drží Petr Cirkl (Veloklub Cirkl České Budějovice).

Jan Rajchart má dobře rozjetou bodovací soutěž a druhý jezdec v pořadí Tomáš Okrouhlický již ztrácí právě na Rajcharta 5b. 

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které se opět představí na unikátním oválu SK RAPID PLZEŇ.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, kdy v každém okruhu si první dva borci rozdělí 2 a 1b.

Ve středu 27. dubna od 17:30 hod tak pokračuje třetí závod GIANT LIGY PLZEŇ 2016, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. 

Hned v neděli 1. května pokračuje GIANT LIGA PLZEŇ 2016 silničním závodem v Milovicích. Nejdelší dlážděné úseky v ČR a trasy 120 km a 78 km v bývalém vojenském prostoru Milovice. Tak to bude Pave Tour Milovice, závod který bude pro jezdce GIANT LIGY ohodnocen dvojnásobným počtem bodů.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 26.04.2016 08:04



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka