Muži se porvali na zastávce u Globusu

Policisté z obvodního oddělení policie Třemošná se v současné době zabývají případem fyzického napadení. K tomuto jednání došlo ve čtvrtek na autobusové zastávce u obchodního domu v obci Chotíkov, když 37letý muž nejprve několikrát udeřil 34letého muže do obličeje, který v důsledku toho upadl.

Cílená propagace v Plzni

Agresivní muž ve svém jednání pokračoval a do ležícího muže několikrát kopl. To však nebylo lhostejné dalším lidem, kteří na místo přivolali policisty. Na místo do devíti minut přijeli policisté z obvodního oddělení policie Třemošná, kteří proti agresivnímu muži, vzhledem k důvodu, že neuposlechl jejich zákonné výzvy, použili donucovací prostředky k zabránění jeho protiprávního jednání, přičemž ho zajistili a s ohledem na to, že byl pod vlivem alkoholu, ho převezli do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Policisté dále napadeného muže převezli k lékařskému ošetření do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně a vzhledem k tomu, že byl pod silným vlivem alkoholu, tak následně i do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za jehož spáchání hrozí 37letému muži trest odnětí svobody až na dva roky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.01.2016 06:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka