Uzávěrka pro přání iniciativy „Plníme přání seniorům“ se blíží. Zbývá šest dní, nepromeškejte je!

28. února je poslední den, kdy mohou senioři, kluby seniorů nebo zařízení pečující o seniory zaslat svá přání do projektu „Plníme přání seniorům“.

Cílená propagace v Plzni

 Iniciativa „Plníme přání seniorům“ vznikla díky spolupráci společnosti Sodexo s neziskovou organizací Diakonie ČCE, Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR a projektem SenSen Konta Bariéry a snaží se podporovat seniory v jejich zájmech, koníčcích a v aktivním trávení volného času. 

Přání je možné zaslat prostřednictvím formuláře na webových stránkách projektu www.plnime-prani-seniorum.cz. Po 28. únoru budou ze všech doručených přání ve spolupráci s partnery projektu vybráni finalisté, jejichž přání se organizátoři pokusí splnit. V dubnu 2015 pak bude vyhlášena veřejná sbírka a dárci z řad veřejnosti mohou svým darem podpořit přání, které je jim blízké. Sodexo, jako iniciátor sbírky, navíc zdvojnásobí každý příspěvek, takže šance na splnění je opravdu vysoká. Od svého počátku umožnil projekt „Plníme přání seniorům“ věnovat téměř 1,9 mil. Kč na podporu aktivního života seniorů.

A jaká přání se podařilo splnit? Díky loňskému ročníku „Plníme přání seniorům“ se paní Hana opět vrátila ke svému koníčku z mládí, malování. Klienti Domova pro seniory v Náměšti nad Oslavou získali vyvýšené truhlíky pro pěstování bylinek a zeleniny, senioři z Domova v Unhošti mají nové hole na nordic walking. Pan Stanislav z Fulneku zase jezdí na novém elektrickém kole, díky kterému může opět navštěvovat svou rodinu i přátele a kyjovští senioři získali novou keramickou dílnu, a mnoho dalších.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 22.02.2015 08:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka