Užijte si film Dítě Bridget Jonesové ve středu na Ladies Night v Cinema City Plzeň

Legendární smolařka Bridget Jonesová je zpět i se svými životními trampotami. Očekávaný snímek, kde bude Bridget řešit „nečekaný problém“ v podobě svého potomka se řítí do kin!

Cílená propagace v Plzni

Dámy, nečekejte  a vychutnejte si ho se svými kamarádkami v předpremiéře na akci Ladies Night v multiplexech Cinema City! 13. a 14. září 2016 vás tak ve vybraných kinech (v Plzni ve středu) čeká mimo projekce filmu i welcome drink, bohatá tombola a zajímavý doprovodný program.

Slavnou Bridget Jonesovou znáte jistě téměř všechny. Problémy, které přináší každodenní život této slavné smolařky, se jistě staly i nejedné z vás. Bridget se však nevzdává a má před sebou další životní výzvu v podobě neočekávaného potomka. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když vůbec netuší, kdo je otec. Pokračování životního příběhu této hrdinky si nesmíte nechat ujít! Obvolejte kamarádky a rezervujte si včas svoje místa na zářijové Ladies Night v Cinema City! 

V rámci Ladies Night na vás čeká od 18:30 hod. ve foyer kina welcome drink a od 19:00 hod. pak zajímavý doprovodný program a bohatá tombola v sále. Sladkou tečkou za večerem se pak stane projekce filmu s názvem Dítě Bridget Jonesové, který uvidíte v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do kin.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.09.2016 12:10



5 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka