V červnu bude na místě bývalého kulturáku v Plzni promítat autokino

V nejednom americkém filmu, seriálu nebo románu figuruje autokino. Místo, kam si mladý muž doveze svou dívku v otcově autě, aby si tu užili film v romantickém soukromí. Po celý červen budou mít takovouhle příležitost i lidé v Plzni. Na místě bývalého DK Inwest vyroste na poslední měsíc školního roku Autokino. „Dny v týdnu budou zaměřené tematicky, takže třeba každý čtvrtek mohou diváci přijít, nebo vlastně přijet, na horory s auty. Další dny budou zamilované, dětské nebo s filmy o autech.


Po celý červen budou mít takovouhle příležitost i lidé v Plzni. Na místě bývalého DK Inwest vyroste na poslední měsíc školního roku Autokino. 

 „Dny v týdnu budou zaměřené tematicky, takže třeba každý čtvrtek mohou diváci přijít, nebo vlastně přijet, na horory s auty. Další dny budou zamilované, dětské nebo s filmy o autech. Jen pondělí a neděle žádnému tématu zasvěceny nebudou,“ vysvětluje Radek Uhlíř z pořádající agentury Filmák. 

 Autokino pojme až dvě stovky aut. Promítat se bude na plátno o rozměrech 10 x 6 metrů. Na jeden večer je připravena soutěž v mytí aut z amerických autokin známá jako Sexy Auto Girls.

 Autokino bude promítat denně od 1. do 28. června. Promítačky se rozeběhnou vždy ve 21:45 h. Zvuk k filmu se bude ladit prostřednictvím autorádia, a to na frekvenci 93,7 MHz. Vstupné bude 150 korun za auto. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 24.05.2015 11:34



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka