V doubraveckém baru přeskočil pult, pak útočil páčidlem. Nepoznáte lupiče s parukou?

Policisté z Městského ředitelství policie Plzeň pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání trestného činu vydírání. Tohoto protiprávního jednání se měl dopustit 1. srpna 2017 v době okolo 04:30 hodin v Plzni na Doubravce v jednom baru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zde měl pachatel v přestrojení přeskočit barový pult, zřejmě s úmyslem vypáčit trezor či kasu, přičemž byl po chvíli vyrušen obsluhou baru a z tohoto důvodu se dal na útěk. Na místě se nacházel svědek, který se za pachatelem rozběhl a zastavil ho. Došlo mezi nimi ke slovní rozepři a potyčce, při níž pachatel vytáhl ze svého oděvu kovové páčidlo a s tímto na svědka zaútočil, aniž by jej zasáhl. Vzhledem k tomu, že svědek pachatele dále pronásledoval, měl na něj pachatel zamířit blíže nezjištěnou střelnou zbraní a vyhrožovat mu. Svědek měl obavu o svůj život, zanechal dalšího pronásledování a pachatel tak z místa utekl. 

 V době činu měl pachatel na hlavě nasazenou paruku s delšími černými vlasy, na které měl nasazenou kšiltovku tmavé barvy značky Nike. Paruka i kšiltovka upadla na zem pachateli při útěku.

     Popis pachatele: Mělo by se jednat o muže světlé pleti, který měl kulatý tvar obličeje a velké černé oči. Muž měl mít krátce střižené tmavé vlasy. Měl být oblečen do světlé mikiny, žlutého trika a tmavých kalhot. Muž měl mluvit česky a bez přízvuku.
    
     Žádáme všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na kamerovém záznamu nebo na fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka