V Letkově vykradli dům. Nepoznáte muže na kamerách?

Kriminalisté mají k dispozici kamerový záznam a pátrají po totožnosti dvou mužů důležitých pro objasnění trestné činnosti.

Cílená propagace v Plzni

   Kriminalisté 2. oddělení obecní kriminality Městského ředitelství policie Plzeň zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody, ke kterým došlo v blíže nezjištěné době dne 10. května 2023 v Letkově v okrese Plzeň – město. Neznámý pachatel překonal oplocení rodinného domu, vnikl na pozemek a násilím přes okno do domu. Zde odcizil finanční hotovost 480 tisíc korun, 5 tisíc euro, 3 tisíce dolarů a zlaté a stříbrné šperky.

     Kriminalisté mají k dispozici kamerový záznam přímo z okolí napadeného domu, jsou na něm zachyceni dva muži, kteří by mohli poskytnout informace důležité pro objasnění výše uvedeného trestného činu. Muži na fotografiích se můžou sami přihlásit na lince 158 nebo na 2. oddělení obecné kriminality policie Plzeň město, stejně tak veřejnost, pokud někdo muže pozná a zná jejich totožnost, může své informace sdělit policistům na tísňové lince 158.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.06.2023 07:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka