Viktoria startuje ve středu prodej permanentek na sezonu 2017/2018

Zaplněný stadion, pravá fotbalová atmosféra, společná radost červenomodrých barev. Tak vypadají v posledních letech zápasy plzeňské Viktorie, kterou ženou vpřed ti nejlepší fanoušci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Aktuální ligová sezona sice teprve vrcholí, již nyní je však pro všechny věrné fanoušky připravena možnost pořídit si permanentní vstupenku na novou sezonu 2017/2018. Předprodej pro stávající majitele startuje ve středu 3. května ve 12.00. Připravena je řada novinek i rozšířený benefitní program.

Plzeňská Viktoria ušla za poslední roky pořádný kus cesty a patří k nejúspěšnějším českým týmům. Parádní fotbalové večery jsou velkou zásluhou především věrných fanoušků, kteří chodí neustále ve velkém počtu. Díky rekonstrukci hlavní tribuny a dostavbě obou věží se i Doosan Arena zařadila mezi nejhezčí a nejmodernější stadiony, které odpovídají veškerým evropským parametrům. Aby se západočeský klub mohl i nadále posouvat vpřed a neustále vylepšovat fanouškovské zázemí a komfort, dochází pro novou sezónu k několika změnám. Nově vznikají čtyři cenová pásma oproti předchozím třem, jednorázové vstupenky se dělí do dvou kategorií podle atraktivity soupeře a s jejich prodejem se nově začne již 17 dní před samotným utkáním. Zvýhodněni budou ti, kdo si vstupenky na zápas pořídí s dostatečným časovým předstihem. Nejvíce výhod a benefitů je pak samozřejmě připraveno pro všechny věrné permanentkáře. Na následujících řádcích se dozvíte vše podstatné.

Předprodej permanentních vstupenek odstartuje ve středu 3. 5. ve 12:00 hodin, základní principy zůstávají stejné jako vloni. Majitelé stávajících permanentek budou mít svá místa blokována tři týdny, konkrétně do čtvrtka 25. 5., a samozřejmě budou cenově zvýhodněni. Své nové „permice“ si mohou zakoupit na pokladnách Doosan Areny. Důležité je, že opět bude nutné vyplnit krátký formulář. Ten si mohou fanoušci stáhnout na stránkách fcviktoria.cz, vyplnit jej v pohodlí domova a přinést s sebou na pokladnu již připravený. V opačném případě ho mohou samozřejmě vyplnit na místě. „Tímto by se prodej permanentek měl urychlit. Díky vyplněnému formuláři budou fanoušci pravidelně informováni o novinkách v klubu prostřednictvím pravidelného newsletteru, budou moci naplno využívat celý benefitní program a navíc budeme moci rychleji vyřešit případnou ztrátu či odcizení permanentky,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 03.05.2017 09:09



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka