Viktoria zahájila ve středu přípravu na novou sezonu

Bez šestice reprezentantů, zato s novým trenérem Romanem Pivarníkem zahájila plzeňská Viktoria přípravu na novou sezonu. Ve středu dopoledne přivítali trenéři v Doosan Areně početný kádr včetně navrátilců ze soustředění a několika fotbalistů z juniorského týmu Viktorie.

Jarní servisní akce AUTO CB

Úvodní tréninková jednotka v Luční ulici trvala přes 90 minut, viktoriáni vedle tradičního protažení a ´baga´ absolvovali také kombinační cvičení i oblíbený fotbálek na závěr. „S prvním tréninkem jsem spokojen. Hráči dorazili v dobré pohodě, úvodní den se odjel v kvalitním tempu a potřebné intenzitě. Již ve čtvrtek čekají na hráče fyzické testy, v dalších dnech budeme pokračovat v tréninkovém procesu. Sobotní dopoledne zpestří utkání proti týmu Kozolup v rámci projektu ´Kopeme za fotbal´,“ nastínil nejbližší program svých svěřenců Roman Pivarník. „Bylo to docela v tempu,“ usmíval se v reakci na první tréninkovou jednotku Milan Petržela, který s již vážnější tváří dodával: „Trenér nám nastínil, že nás čeká poctivá fyzická příprava, ze které budeme v následujících měsících čerpat. Samotný trénink neměl výraznější specifika, ale jsme teprve na začátku. Na tréninky jsme se těšili, pauza byla poměrně dlouhá. Čekají nás náročné týdny, chuť nám nechybí.“

Přípravu zahájil kompletní kádr včetně navrátilce Marka Bakoše nebo fotbalistů působících v rámci jara na hostováních. Kabina úřadujících šampionů tak opět přivítala třeba Davida Štípka, Egona Vůcha, Tomáše Kučeru nebo Lukáše Stratila. Do tréninku byli přizváni také kluboví mladíci v čele s gólmanem Jakubem Šimanem, obráncem Adamem Čihákem nebo záložníkem Milošem Kratochvílem. V kabině nechyběl ani rekonvalescent Václav Pilař, který absolvoval individuální trénink.

Úplným nováčkem pak byl srbský obránce Nikola Vukajlovič přicházející z týmu FK Proleter Novi Sad. „Jedná se o mladého fotbalistu, který absolvoval třítýdenní testy s juniorkou a vybojoval si smlouvu. Hráč přichází především s vyhlídkou na budoucnost, letní přípravu nicméně absolvuje s prvním týmem,“ řekl na adresu dvacetiletého talentu generální manažer Viktorie Adolf Šádek.


Viktoriány čekají v nejbližších dnech vedle fyzických testů především dvoufázové tréninky, první přípravný duel odehrají v sobotu 18. června od 10:15 proti celku Kozolup. Vstup na hřiště v Luční ulici bude pro všechny fanoušky zdarma.

Hráči v první den přípravy FCVP

Brankáři: Petr Bolek, Jakub Šiman, Dominik Sváček
Obránci: Aleš Matějů, Radim Řezník, Jan Baránek, Lukáš Hejda, Adam Čihák, Jiří Piroch, Nikola Vukajlovič
Záložníci: Milan Petržela, František Rajtoral, Tomáš Hořava, Ondřej Vaněk, Martin Chrien, Tomáš Kučera, Jak Kopic, Jan Kovařík, David Štípek, Egon Vůch, Miloš Kratochvíl, Jan Suchan
Útočníci: Marek Bakoš, Jan Holenda, Michael Krmenčík, Lukáš Stratil 

foto: fcv


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 15.06.2016 14:01



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka