Vyšel nový Rodinný průvodce Plzeň a okolí pro děti

Také každý volný den přemýšlíte, kam vyrazíte s dětmi? Aby je výprava bavila a ještě jim něco přinesla? Pak je právě pro vás určený nový průvodce Plzeň a okolí pro děti, který vyšel v těchto dnech.


Kniha přináší popis 400 míst, kam se můžete s dětmi vydat na výlet v Plzni a jejím okolí – k historickým památkám, přírodním zajímavostem, místům, která se zapsala do dějin nebo jsou prostě jen turisticky krásná a atraktivní. Je doplněna desítkami pověstí a legend, které se vztahují ke konkrétním místům. Publikace je rozdělena do dvanácti kapitol podle lokalit, obsahuje i doporučené trasy, tipy na dětská hřiště a prolézačky i možnosti občerstvení. Součástí knihy je 650 fotografií a 12 map, které usnadní plánování výletů a orientaci v terénu. Kniha je koncipována tak, aby místa byla dostupná pěšky, na kole či městskou hromadnou dopravou. Publikaci ilustrovala plzeňská výtvarnice Soňa Brabencová tak, aby byla přitažlivá pro malé čtenáře a lákala je k výletům. Součástí knihy jsou také kapitoly o možnosti cyklistických výletů s dětmi v Plzni a okolí a také o základech velmi populárního geocachingu.

Starý most s.r.o. je plzeňské vydavatelství a nakladatelství, které vzniklo před 17 lety. Za do­bu své existence vydalo přes 100 vlastních děl, která se zaměřují především na re­gio­nální tématiku – knihy historických fotografií a dokumentů, průvodce, kratochvilné čtení pro děti i pro dospělé a reprezentativní fotografické publikace.

Na podzim 2016 vydal Starý most s.r.o. celkem osm knižních novinek.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 08.12.2016 07:20



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka