Výstava fotografií Tomáše Bursy v Galerii Azyl

Vernisáž výstavy fotografií Tomáše Bursy . Výstavu zahájí malířka Jana Audesová a váženými hosty budou arciděkan Mons. Emil Soukup, zpěvák a kytarista Hynek Kočí, mistryně světa v kulturistice Eva Sukupová a mistryně světa v kulturistice, státní trenérka Zdena Razímová. Výstava potrvá od 31.10. 2016 do 26.11.2016.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přijďte na vernisáž výstavy fotografií Tomáše Bursy

Celý program bude provázet zpěvák Hynek Kočí s kytarou

KDE: Azyl bar galerie
KDY: po 31.10.2016 v 18h


Vernisáž výstavy fotografií Tomáše Bursy. Výstavu zahájí malířka Jana Audesová a váženými hosty budou arciděkan Mons. Emil Soukup, zpěvák a kytarista Hynek Kočí, mistryně světa v kulturistice Eva Sukupová a mistryně světa v kulturistice, státní trenérka Zdena Razímová. Výstava potrvá od 31.10. 2016 do 26.11.2016.

  • Před započetím programu uvede autora výstavy malířka Jana Audesová
  • Netradiční program,který bude uvádět sám autor, bude svým obsahem vypovídat nejenom o možné komunikaci se stvořitelkou, ale především o možnosti, jak přijímat její energii, která dokáže léčit mnohé lidské nemoci / sám autor je onkologický pacient, který nemoc úspěšně zvládl
  • Další částí programu bude autorské čtení z knihy ,,Poselství z druhého břehu - Počátek " z kapitoly PŘÍRODA, při které chce autor lidem ukázat své foto obrazy z přírody, při kterých budete mít mimořádnou možnost poznat to, co již mnozí z nás nejsou schopni vnímat.
Příroda je živá a já Vám to chci svými obrazy dokázat.

Na tajemných i veselých obrazech, které jsem nazval ,, TVÁŘE STROMŮ ". Budete rozhodně mile překvapeni ! My všichni máme totiž obrovský dar mimosmyslového vnímání, které v nás lidech bylo záměrně potlačeno. Obsahuje mnoho informací a pro náš rozum mnohdy až nepředstavitelné možnosti. Jelikož autor se stvořitelkou dokáže komunikovat, má od ní, pro hosty jistý vzkaz, který dostal za úkol všem předat.

Více  na www.galerieazyl.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.10.2016 14:14




10 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka