Za rozbalené párky dostal mačetou. Teď ho hledá policie

Kvůli údajně poničenému zboží v hodnotě 22 korun na klienta vytáhli mačetu i plynovou pistoli. Ten se bránil půllitrem. K řádnému objasnění případu nám chybí již jen výpověď napadeného.

Cílená propagace v Plzni

Policisté Policie České republiky pátrají po neznámém muži, který byl napaden majitelem obchodu se smíšeným zbožím. Neobvyklý případ se odehrál v jedné z prodejen v Plzni na ulici Borská v neděli dne 28. května tohoto roku kolem půl desáté večer. V té době si majitel obchodu povšiml zákazníka, který údajně poničil jedno balení párků v prodejní ceně 20 korun tím, že nechtěně porušil plastový obal uzenin. Protože znehodnocené potraviny vložil zpět do regálu a nebyl ochoten škodu uhradit, dostal od provozovatele obchodu bez varování pěstí do obličeje. Následovala slovní šarvátka, během které se oba muži přesunuli před prodejnu. Když se majitel obchodu vracel dovnitř, dostal znenadání skleněným půllitrem, který držel v ruce zákazník, do hlavy. Pak oba muži opět vešli do prodejny, kde prodavačka, která všemu přihlížela, vytáhla mačetu a začali jí tlouct zákazníka po zádech. Pravděpodobně, aby definitivně zahnal klienta na útěk, vytáhl majitel obchodu z pod pultu plynovou pistoli, natáhl ji a zamířil. V ten moment byl však zákazník již na úprku. Ke zranění osob naštěstí jako zázrakem nedošlo.

     Protože pro řádné objasnění tohoto protiprávního jednání je výpověď napadeného muže stěžejní, žádáme poškozeného v případě, že se o naší výzvě dozví,  aby neprodleně podal zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 14.06.2017 07:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka