Zápasy MMA poprvé na sobotním plzeňském Souboji titánů!

Galavečer s mezinárodní účastí se uskuteční od 18h v sobotu 19. listopadu 2016 v Plzni, v hale TJ Lokomotiva. Budete svědky jedenácti velkolepých zápasů bojových sportů MMA.

Cílená propagace v Plzni

Atraktivní galavečer, při kterém je vždy zaplněna celá hala, vyvolává neuvěřitelnou atmosféru, a to v průběhu již několika let - to je Souboj Titánů. Za posledních 5 let přišlo na Souboj Titánů 17 800 diváků. Patří mezi nejoblíbenější a nejznámější turnaje v Evropě.

V čem bude letos Souboj Titánů jedinečný? Tím, že diváci uvidí zápasy v kleci v disciplíně MMA, kterou do Souboje Titánů nezařazovali. Zápasit se bude dle pravidel UFC. Zápasit se bude v oktagonu, což je podobné zápasiště jako ring, ale je to osmiúhelník ve formě klece.

Diváci se mohou těšit jak na domácí fightery tak i na světové veličiny MMA. Západočeský region, budou reprezentovat fighters z MMA Karlovy Vary ve váze do 66kg Lukáš Zachariáš. Druhý Karlovarák Radek Šopov, nastoupí ve váze do 75kg již za TKBC Praha. Dalším západočeským zástupcem na turnaji v Plzni, bude ve váze do 61 kg Martin Šíma z Milenium gym Klatovy. Konečně domácí zastoupení Plzně, bude reprezentovat ve váze supertěžké Vojta Mezsároš z MMA Kotelna Slovany & David Soukup z MMA Plzeň. V další supertěžké váze uvidíte Ondřeje Kuncla z Klubu Char-on mma Plzeň. Za Titán klub Plzeň nastoupí ve váze do 57kg Radek Štádler a ve váze do 75 kg jeho bratr Jiří Štádler, jehož soupeřem bude německý Umol Nafocil.

Vrcholem večerní show o 11 zápasech bude zápas o titul CFC ikony českého MMA, Martina Šolce z PriMMAt gym Praha. Soupeřem Martina Šolce, bude Chorvat Stjepan Bekavac. Tento fight slibuje neopakovatelnou podívanou, protože výsledky obou fighterů jsou opravdu za hranicí očekávání. Oba fighteři disponují vynikající technikou na zemi, stejně tak i technikou a zejména vysokou tvrdostí v postoji

Přijďte zažít atmosféru "titánů". Navíc máme připravenou třešinku na dortu. Budeme bojovat o náš originální pás CFC. Zbývají poslední vstupenky v předprodeji.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 17.11.2016 14:04



3 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka