Zazpívej viktoriánskou hymnu a jdi na Rock for People Europe zadarmo!

FC Viktoria Plzeň ve spolupráci s Plzní – Evropským hlavním městem kultury 2015 a Rock for People Europe přichystala pro své fanoušky soutěž o vstupenky na jeden z největších hudebních festivalů v České republice.

Jarní servisní akce AUTO CB

Rock for People Europe proběhne v kreativní zóně DEPO2015 a v objektu Papírna od 3. do 5. července 2015 a fanoušci se mohou těšit například na Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings nebo Motörhead. O vstupenky je již několik měsíců před festivalem velký zájem, s FC Viktorií Plzeň fanoušci mohou vyrazit na velkou hudební událost zadarmo a navíc se stanou součástí jedinečného viktoriánského fanouškovského videa. Podmínka soutěže je jednoduchá – příznivci FC Viktorie Plzeň mají za úkol nazpívat hymnu ´Ať stále vítězí Viktoria´ od autorů Milana Čechury a Michala Vaňka a video poslat na mail soutez@fcviktoria.cz do 18. června 2015. „Prosíme fanoušky, aby ve svém příspěvku nazpívali celou hymnu Viktorie Plzeň, tzn. nejen oblíbený refrén. Konečné video, které bude k vidění na ViktoriaTV ke konci června, pak bude kompilací nejpovedenějších došlých motivů. Deset fanoušků, jejichž příspěvek vyhodnotí hráči Viktorie jako nejpovedenější, získají dvě vstupenky na Rock for People Europe,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.  Nejlepší zpěvák nebo zpěvačka dostane ještě jednu cenu, kterou budou dvě celoroční permanentky FC Viktorie Plzeň na sezónu 2015/2016. Ze všech zpívajících fanoušků vybere toho nejlepšího Pavel Horváth. „Chtěl bych všechny na tuto soutěž srdečně pozvat. Snad se najde plno příznivců Viktorie, kteří se nebudou stydět a video pošlou. Jde o legraci, takže se určitě nebojte, výsledek bude stát za to. Já sám jsem se, samozřejmě bez nároku na výhru, zúčastnil a hymnu zazpíval,“ říká plzeňská legenda Pavel Horváth.  Fanoušci mohou zazpívat hymnu sami nebo v doprovodu svých kamarádů, podmínkou je alespoň rámcově použitelná kvalita videa i zvuku. Inspiraci mohou fanoušci čerpat např. od příznivců Bayernu Mnichov, kteří se odvázali při zpěvu hymny bavorského klubu. Video zde. Zpívanou i instrumentální verzi viktoriánské hymny si můžete stáhnout zde. 

Viktoria navíc ve spolupráci s organizátory nachystala speciální možnost pro držitele permanentek. V případě vstupenky na všechny tři festivalové dny ušetří 340 Kč a zaplatí 1 100 Kč. V případě jednodenních vstupenek dosáhnou na slevu 150 Kč: za 3. a 5. 7. tak zaplatí 600 Kč a 4. července, kdy vystoupí Motörhead, 700 Kč. Na jedno číslo permice lze získat dvě zlevněné vstupenky! Jak na to? Stačí od 8. do 28. června napsat na slevaviktoria@rockforpeople.cz. Do e-mailu uveďte:

* Celé své jméno a případně i jméno doprovodu

* Číslo své permanentky

* Typ vstupenky, o jakou máte zájem

Následně vám bude po ověření zaslán slevový kód, který uplatníte na oficiálním předprodejním portálu Rock for People – www.ticketsforpeople.cz. Zde si vyberete požadované vstupenky, v Obsahu košíku kliknete u vstupenek na ikonku POUKAZ, vyplnit číslo či čísla kódů, která vám přišla mailem, zaplatíte, vytisknete si eTicket z mailu a těšíte se na dozvuk oslav Mistrovského titulu s nejlepšími kapelami v Evropě!


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka