Plzeňský autosalon AUTO HORSKÝ má v nabídce elektrický Ford Mustang Mach-E, který získal plných pět hvězdiček za bezpečnost i za životní prostředí

Ford Mustang Mach-E přidal na svůj neustále se rozšiřující seznam nejrůznějších ocenění maximální pětihvězdičkové hodnocení od Euro NCAP i Green NCAP.

Cílená propagace v Plzni

  • Nezávislé autority Euro NCAP a Green NCAP udělily Fordu Mustang Mach-E nejvyšší možné hodnocení, v prvním případě za bezpečnost, ve druhém za šetrnost k životnému prostředí

  • Elektrické SUV již nasbíralo více než 20 různých ocenění za nejrůznější oblasti od designu interiéru až po konektivitu

  • Pěti hvězdičkami Euro NCAP se již pyšní šest elektrifikovaných modelových řad osobních vozů Ford

Nové elektrické SUV značky Ford je k vidění v autosalonu AUTO HORSKÝ PLZEŇ

Nové elektrické SUV značky Ford ocenila pěti hvězdičkami jak nezávislá autorita, která se zabývá hodnocením bezpečnosti automobilů, tak nezávislá iniciativa podporující vývoj ekologicky šetrných a hospodárných vozů.

Výsledky v přísných bariérových zkouškách vynesly Mustangu Mach-E skóre 92 procent za ochranu dospělých a 86 procent za ochranu dětských cestujících.

Více se o voze dozvíte v autosalonu AUTO HORSKÝ PLZEŇ. Doporučujeme Vám využít tyto KONTAKTY.

Vůz je sériově vybaven pokročilými asistenčními systémy,1 jako je inteligentní adaptivní tempomat s funkcí Stop & Go a vedením uprostřed jízdního pruhu, předkolizní asistent s automatickým brzděním před překážkou nebo systém udržování v jízdním pruhu s asistentem mrtvých úhlů. I to přispělo k celkovému hodnocení Mustangu Mach-E. Za technologie asistující při jízdě v pruzích obdržel tento elektromobil nejvyšší možné skóre.

Díky elektrickému pohonu, který neprodukuje žádné výfukové emise a umožňuje ujet na jedno nabití vzdálenost až 610 kilometrů,2 získal Mustang Mach-E plný počet bodů rovněž v kategoriích „index čistoty vzduchu“ a „index skleníkových plynů“, které jsou součástí celkového hodnocení Green NCAP.

Index energetické účinnosti Mustangu Mach-E vyčíslila organizace Green NCAP na 94 procent (9,4 bodu z deseti možných), přičemž z laboratorních zkoušek se studeným i teplým startem vyšel s plným bodovým přídělem.

Mustang Mach-E byl od začátku vyvíjen výhradně jako elektromobil, proto jsme mohli v jeho zcela nové konstrukci plně zohlednit bezpečnostní i ekologická kritéria,“ řekl Stuart Southgate, ředitel konstrukce bezpečnostních soustav ve Ford of Europe. „Zákazníci si tak mohou být jisti, že jezdí vozem, který se o ně postará stejně dobře, jako se stará o životní prostředí.

Hodnocení Euro NCAP a Green NCAP se připojují k seznamu více než 20 ocenění, jež Mustang Mach-E zatím po světě nasbíral, od ceny iF DESIGN AWARD za integraci reproduktorů audiosystému B&O 3až po ocenění Connected Car Manufacturer Award, které Fordu udělila v rámci svých automobilových cen společnost MOTUL za systém SYNC nové generace.

Mustang Mach-E je jedna ze šesti elektrifikovaných modelových řad Fordu, které se mohou maximálními pěti hvězdičkami Euro NCAP pochlubit. Dále je to Ford Puma, Kuga včetně modelů Kuga Plug-In Hybrid a Kuga Hybrid, Explorer Plug-In Hybrid, Focus a Fiesta.

1 Asistenční systémy jsou podpůrné. Nenahrazují úsudek a pozornost řidiče a nezbavují ho povinnosti ovládat vůz.

2 Ford Mustang Mach-E v provedení s pohonem zadních kol a větším akumulátorem má dle metodiky WLTP homologovaný dojezd na jedno nabití až 610 km.

Uváděné hodnoty spotřeby paliva, emisí CO2 a dojezdu na elektřinu byly naměřeny dle technických požadavků a specifikací evropských směrnic (EC) 715/2007 a (EU) 2017/1151 v aktuálním znění. Standardizovaná testovací procedura umožňuje srovnání různých typů automobilů od různých výrobců.

3 iF DESIGN AWARD 2020 v kategorii produktů.

Autor: Auto Horský s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka