Odměny za poctivost: zájezd k moři a na hory

Hledáte práci, která vás bude bavit a zároveň vám přinese i zajímavé benefity? Máme pro vás tip!

Cílená propagace v Plzni

Firma Generali hledá nové kolegy

Generali aktuálně hledá v našem regionu nové kolegy, kteří se nebojí nových věcí a hodlají se postavit výzvě. A jaké podmínky Generali nabízí? 

Zajímavé benefity

V první řadě nabízí Generali finanční podporu v prvním roce spolupráce. Vedle dalších zajímavých benefitů, jako je letecký zájezd do Terstu, zájezdy k moři a na hory, může být zajímavým benefitem flexibilní pracovní doba. V Generali jste totiž pánem svého času a to je častokrát mnohem efektivnější než pracovat každý den na směny. Podle manažerky obchodní skupiny Renaty Bednářové je pro aktivní lidi velkou výhodou pracovat na živnostenský list. Mají možnost si vydělat zajímavé peníze a při tom se stále vzdělávat a zároveň kariérně růst. Jak nám sama Renata prozradila, začátek je jako všude samozřejmě těžký. Půl roku se zaučujete a objevujete samotný systém práce. I proto dává Generali finanční podporu. Každý, kdo má chuť pracovat a je sám k sobě poctivý, sám pak sklizí ovoce.


Vedle otázek na samotnou práci nás také zajímala otázka, proč by měli jít aktivní a šikovní lidé k Generali a ne například k makléřským společnostem? Jak odpověděla Renata Bednářová?

U Generali pracujete jako vázaný zástupce, zatímco u makléřů se pracuje jako podřízený zprostředkovatel. Není tedy možné pracovat pro více pojišťoven. Generali má své produkty sestaveny klientovi na míru. Osobně upřednostňuji dokonalou znalost produktu, než mnoho podobných nabídek. Ze zkušenosti vím, že tyto nabídky od makléřů jsou cenově tak výhodné, jak je provize za ně. A pokud máte škodní událost, kam Vás pošle makléř? Není tedy lepší být přímo v pojišťovně?

Jak to všechno začalo?

Assicurazioni Generali, která je matkou současné Generali Pojišťovny vznikla už v roce 1831. V současné době je Generali jedním z nejsilnějších hráčů na světovém trhu. Jen v České republice zaměstnává asi tři tisíce zaměstnanců a spolupracovníků.

Díky bohatým zkušenostem nejen v oblasti personální a obchodní politiky si může dovolit na českém trhu stále posilovat. S Českou pojišťovnou po boku je Generali váženou konkurenci pro velké světové finanční skupiny.

Máte zájem být součástí úspěšné a laskavé společnosti? 

Obraťte se na pobočku v Plzni

Anglické Nábřeží 1
301 00 Plzeň


+420 377 170 782
jitka.stybrova@generali.cz


Autor: Generali Pojišťovna, a.s. (Plzeň-město) Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka