Otto Bock ČR s.r.o.

377 825 044 pr@ottobock.cz www.ottobock.cz
13 Skóre 5 z 5 Hodnotit

Antidekubitní sedáky Terra

Rozhodující pro celkové pohodlí je samozřejmě nastavení vozíku, ale například i sedák. Bohužel právě antidekubitní sedák je často opomíjen. Proto pro vás máme řadu antidekubitních sedáků Terra, plně hrazených zdravotními pojišťovnami.

5

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

KidWalk - dynamické dětské chodítko

KidWalk umožňuje dětem přirozenou chůzi bez cizí pomoci v interiérech i v exteriérech. Dítě může objevovat prostředí a hrát si se svými vrstevníky.

1

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Ottobock partner pro hendikepované

Ottobock je přední světový výrobce a dodavatel protéz, ortéz, invalidních vozíků a pomůcek pro hendikepované, které pomáhají zvýšit jejich pohyblivost a nezávislost.

3

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Kimba Neo - všestranný zdravotní kočárek

Zdravotní kočárek pro děti od 1 roku do 10 let, které potřebují větší oporu. Vhodný do interiéru i exteriéru, tlumí rázy, zajišťuje aktivní polohu sedu, lze jej individuálně nastavit a dovybavit téměř pro každou situaci.

3 1

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Designové kryty kol bez doplatku pro zákazníky Ottobock

Kryty na kola slouží především k ochraně proti poranění rukou. Mohou být plastové průhledné, ale mohou také mít zajímavý design, kterým se vozík ozvláštní a může zaujmout na první pohled.

2

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Bravo Racer - bezpečný a zábavný kamarád

Bravo Racer je dětský aktivní mechanický vozík s pevným rámem. Od počátku byl konstruovaný výhradně pro děti a velký důraz byl kladen na bezpečnost. Je odolný proti překlopení dopředu.

5

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Předání speciálního elektrického vozíku těžce postižené pětileté Sofince

Naše společnost dostala za úkol připravit pro Sofinku vyhovující elektrický vozíček, jediné řešení její mobility. Vybrali jsme vozíček B600 a začali ho upravovat pro potřeby malé Sofinky. Místo běžné sedačky jsme použili terapeutický polohovací systém Mygo Seat, speciální ovládací joystick, druhý ovládací joystick pro doprovod, platformu pro kyslíkový přístroj, odsávačku hlenů a další příslušenství.

4

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Nový elektrický vozíček Skippi pro Adélku

Díky firmě Ottobock a úžasnému panu Zbořilovi Adélka jezdí, alespoň takto se pohybuje. Dělá jí to obrovskou radost, a nám následně také.

1

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Příručka chytrého vozíčkáře v novém

Potřebujete invalidní vozík a nevíte jak si správně vybrat? Vyhněte se pozdějším problémům a stáhněte si zdarma příručku chytrého vozíčkáře obohacenou o nové informace a poznatky.

1 2

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Zuzanka již jezdí sama

Před předáním panovalo lehké napětí, zda bude Zuzanka s novým pomocníkem spokojena. Veselé barvy a intuitivní ovládání jí ale ihned padly do oka. Po krátkém seznámení s vozíčkem se Zuzance podařilo ujet prvních pár metrů, které vyvolaly úsměv v její tváři.

5

Před 7 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Tichý návrat slavného protetika z Ria

Z paralympijských her se vrátili nejen naši paralympionici, ale i náš kolega Jan Šnytr, který v Riu působil v mezinárodním servisním týmu Ottobock jako první Čech v historii. Požádali jsme ho, zda by se s námi podělil o své zážitky a postřehy. Honza souhlasil, a tak jsme mu položili několik zvídavých otázek.

5

Před 8 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Ottobock podporuje paralympiádu

Již od roku 1988 zajišťujeme bezplatný servis na paralympijských hrách všem zúčastněným sportovcům. 2062 vozíků a protéz jsme zdarma opravili v Londýně. Nyní pokračujeme v Riu.

1

Před 8 roky Otto Bock ČR s.r.o.

Nejlepší stolní tenisté na vozíku v Plzni

Přijďte se podívat a fandit nejlepším českým stolním tenistům na vozíku! Na stánku Ottobock se pak můžete ohledně vozíků poradit, vyzkoušet nové modely nebo si nechat zdarma váš současný vozík zkontrolovat. Základní servis vám provedeme bez poplatku bez ohledu na to, na jaké značce jezdíte.

1

Před 8 roky Otto Bock ČR s.r.o.

2222 km na kole jsme s hendikepovanými pro hendikepované ušlapali za 95 hodin

39 osmičlenných týmů mělo za úkol zdolat štafetovým způsobem 2222 km v časovém limitu 111 hodin. Každý tým musel mít ve svém středu minimálně jednoho cyklistu s tělesným hendikepem a současně dělat patrona dalšímu člověku krátce po úrazu, který potřebuje motivaci do dalšího života.

1

Před 8 roky Otto Bock ČR s.r.o.