6 novinek z e-shopu s repasovanou elektronikou C-C.cz

Sháníte kvalitní, ale levnou elektroniku? Potřebujete stolní či osobní počítač, notebook nebo monitor? Těchto 6 repasovaných novinek z e-shopu C-C.cz získáte za nízkou cenu a některé dokonce se zárukou až 24 měsíců!

Cílená propagace v Plzni

E-shop C-C.cz zveřejnil novou nabídku repasované elektroniky, jejíž součástí je například notebook, monitor či osobní počítače. Každý produkt je skladem v omezeném množství, proto neváhejte s objednávkou, pokud sháníte kvalitní, ale levnou repasovanou elektroniku.

1) Monitor DELL Professional P2214H CC949065

Profesionální monitor Dell Professional P2214H s úžasným ostrým obrazem, který podpoří vaši produktivitu a vnese vysokou obrazovou kvalitu do vašeho každodenního pracovního dne? Pak se podívejte na monitory Dell řady P. Jedná se o monitory pro každodenní pracovní nasazení, které přináší excelentní výkon, rozšířenou konektivitu a vysokou kvalitu obrazu. Monitor je navržen pro velké i malé firmy a skvěle doplní váš počítač Latitude, Optiplex a Precision.

2) Notebook Dell Latitude E5570 CC949064

Firemní 15.6palcový notebook Dell Latitude E5570 je přímo stvořen pro práci na cestách a vždy vám poskytne spolehlivost a potřebný výkon. Firemní notebooky s vysokou odolností, dlouhou výdrží při práci na baterie a excelentní mírou zabezpečení - to jsou notebooky Dell řady Latitude. Firemní zaměření ovšem neznamená, že si právě tento notebook nemůže oblíbit i kdokoliv jiný. V notebooku řady Latitude získáte elegantního společníka s robustní konstrukcí, který je vždy připraven splnit vaše požadavky.

3) Osobní počítač HP EliteDesk 800 G4 SFF CC949060

Osobní počítače EliteDesk 800 G4 Small Form Factor se stylovým a všestranným designem disponují vysokým výkonem, skvělými možnostmi správy i zabezpečení, spolehlivostí a možnostmi rozšíření. Jsou ideálním řešením pro využití v kancelářích a podnikové sféře. S možnostmi snadného rozšíření a zabezpečení vytvoříte to nejlepší řešení pro vaše podnikání.

U osobního počítače HP eliteDesk 800 Ge SFF je profesionálně navržená kompaktní skříň Small Form Factor, která umožňuje snadný přístup k portům, zásuvkám a pozicím, a které jsou umístěny tak, aby byly vždy na dosah. Porty USB (včetně Type-C) na přední straně poskytují široké možnosti pro pohodlnou práci s digitálními médii a rychlé přenosy dat. Na přední straně najdete také univerzální zvukový konektor typu jack podporující připojení náhlavní soupravy.

4) Osobní počítač HP EliteDesk 800 G4 SFF CC949061

HP EliteDesk 800 G4 SFF jsou bezpečné pro vaše podnikání, jelikož využívají všechny pokročilé funkce systému Windows 10, aby vás ochránily před dnešních bezpečnostními hrozbami a maximalizovaly produktivitu a možnosti správy pro vaše podnikání. V rámci procesu komplexního testování absolvoval počítač HP EliteDesk 800 G4 SFF při návrhu řadu náročných testovacích postupů HP a byl zkonstruován tak, aby splňoval podmínky testování podle standardu MIL-STD 810G. 

U počítače HP EliteDesk 800 G4 SFF nebyly opomenuty ani možnosti zabezpečení s aplikací HP BIOSphere s technologií SureStart, softwarem na ochranu dat HP Client Security Suite, snadnou obnovu HP Sure Recover, HP Sure Run a k dispozici jsou mnohé další praktické aplikace pro správu a zabezpečení.

5) Stolní počítač Dell Optiplex 7060 SFFCC949062

Všestranný a flexibilní počítač OptiPlex 7060přizpůsobitelný kompaktní design, díky němuž můžete své pracovní prostředí využít na maximum, a pohodlně zapadne do vašeho pracoviště. Přidejte volitelný stojan All-in-One Small Form Factor s krytem kabelů a získáte pracovní prostředí bez změti kabelů.

Prvotřídní materiály a recyklované plasty znamenají, že váš počítač 7060 OptiPlex byl navržen s ohledem na životní prostředí. 8. generace procesoru Intel® Core i7-8700 a 8 GB paměti DDR4 podpoří nevídaným způsobem vaši každodenní práci díky svému vysokému výkonu. Tento stolní počítač podporuje až tři monitory, aniž by bylo nutné pořizovat další grafické karty.

6) Stolní počítač Dell Optiplex 7060 SFF CC949063

Stolní počítač Dell Optiplex 7060 SFF disponuje podobnými vlastnostmi jako výše uvedená verze.Vychutnejte si nejrychlejší spouštění a dobu přístupu s SSD diskem 500 GB. Volitelná paměť Intel® Optane™ zrychluje nejjednodušší rutinní úlohy, spouštění prohlížečů i otevírání souborů. Stolní počítač OptiPlex taktéž podporuje až tři monitory, aniž by bylo nutné pořizovat další grafické karty.

Máte nějaké otázky? Potřebujete s něčím poradit? Odborníci z Correct Computers vám rádi pomohou! 

CORRECT Computers

Skladová 559/24
326 00 Plzeň

E-shop
: www.c-c.cz
E-mail
: info@c-c.cz
Tel
.: 377 471 319

Foto: www.c-c.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka