Ford přijímá objednávky na Ranger Raptor

Ford oznámil, že spouští příjem objednávek na Ranger Raptor nové generace.

Cílená propagace v Plzni

Zákazníci si tedy již mohou tento nekompromisní sportovní pick-up nakonfigurovat a objednat.

Cena druhé generace modelu Ranger Raptor, která byla představena začátkem letošního roku a jejíž dodávky zákazníkům budou zahájeny koncem roku, začíná na částce 1 511 000 Kč bez DPH (1 828 310 vč. DPH).

Sportovní varianta nejprodávanějšího pick-upu v Evropě vznikla v režii Ford Performance pro skutečné nadšence do sportovní jízdy v terénu. Pyšní se motorem 3.0 EcoBoost V6 Twin-Turbo s výkonem 288 koní (212 kW), tlumiči FOX® Live Valve a sedmi přepínatelnými jízdními režimy, které optimalizují chování vozu pro různé situace. V dané třídě ojedinělý je výfuk s aktivní klapkou, umožňující nabídnout čtyři různé módy zvukového projevu.

Přístrojový štít je plně digitální, tvoří ho obrazovka o úhlopříčce 12,3 palce. Posádka se může těšit na nejmodernější technologie, ovládané prostřednictvím 12palcové středové dotykové obrazovky s komunikačním a zábavním systémem Ford SYNC 4A®. 

Ode dneška si zákazníci mohou sestavit Ranger Raptor svých snů v online konfigurátoru. K dispozici jsou různé barvy laků včetně uváděcí oranžové Code, grafické polepy nebo elektricky ovládaná roleta nákladového prostoru.

„Možnost sestavit si vysněný Ranger Raptor nové generace je nyní pro naše zákazníky realitou. V online konfigurátoru mohou experimentovat s nabídkou výbavy na přání. Ať už si vyberou jakoukoli kombinaci, Ranger Raptor vždy přinese nenapodobitelný zážitek z jízdy v terénu.“ Říká Hans Schep, ředitel Ford Pro pro Evropu.

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka