Hokejoví akademici chystají Plyšákovou bouři

Dva týdny po proslulé Bitvě o Plzeň je tu další veliká akce, která se bude konat opět v Home Monitoring Aréně.

Cílená propagace v Plzni

Na pořadu je pátý ročník Plyšákové bouře. Utkáním s charitativním podtextem odstartuje ve středu 12. prosince v 18:15. Hlavním partnerem akce je firma AF Engineering.

Hráči obou univerzit, Lékařské fakulty i Západočeské univerzity, se opět spojí do jednoho týmu Akademici Plzeň, ale pokračovali v sezóně Evropské univerzitní hokejové ligy (EUHL), kde se jim zatím daří a ze šesti duelů prohráli jediný, v tabulce jim patří čtvrtá příčka.

Na plzeňský led vyjede tým HC Masaryk University. Celek z Brna je na tom zatím ještě lépe. Odehrál osm zápasů, připsal si čtyři výhry v základní hrací době, tři výhry v nastavení a jedinou porážku utrpěl v Trenčíne po samostatných nájezdech. Masaryčka dokonce vede celou tabulku EUHL.

Jako vstupenka na utkání bude sloužit jakýkoliv donesený plyšák. Všechny plyšové hračky se pak po prvním gólu Akademiků naházejí na led, dohromady s dalšími připravenými se vybere přes 1000 plyšáků. Ti pak půjdou rozdávat radost dětem i seniorům do Fakultní nemocnice Plzeň. Pátý ročník charitativní akce startuje v Home Monitoring Aréně ve středu 12.12. v18:15.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 08.12.2018 08:10



7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka