Sháníte horská kola značky CUBE? Doporučujeme vám obchod Cykloservex s pobočkou v Plzni!

Přemýšlíte o novém horském kole? Vsaďte na kvalitu osvědčené značky CUBE! V Plzni vám poradí zkušení specialisté z obchodu Cykloservex.

Cílená propagace v Plzni

Cyklistika patří v České republice mezi nejpopulárnější sporty, přičemž mezi nejrozšířenější kategorii jízdních kol patří horská kola s koly o rozměru 29" (například horská kola CUBE 29 palců). Jde o kola vhodná převážně pro vyšší jedince (muže, ženy i děti), kteří díky větším rozměrům 29" kol nemusí vynakládat tolik síly při jízdě po cestách, lesních stezkách nebo silnicích. Pevná konstrukce zmíněných kol zaručuje komfortnější ovládání a příjemný zážitek při jízdě v náročnějším terénu. 

Značka CUBE je mezi cyklisty velmi oblíbená. Kamennou prodejnu najdete také v Plzni.

Německá značka špičkových jízdních kol CUBE se vyznačuje velmi kvalitním zpracováním a vynikajícím poměrem cena/výkon. Kola CUBE mají tradici od roku 1992. Nyní se vyrábí cca 800.000 kusů kol CUBE ročně a vyvážejí se do celé Evropy a světa. V Plzni si můžete kola CUBE prohlédnout, vyzkoušet, seřídit a zakoupit v prodejně Cykloservex Plzeň, V Šipce 6.

Náhradní díly, doplňky a cyklo oblečení ke kolům CUBE

K jízdním kolům Cykloservex prodává také:

  • náhradní díly

  • doplňky (blatníky, bowdeny, brašny na kolo, brzdy, cyklocomputery, duše, gripy, hlavová složení, hustilky, pumpičky, kazety, vícekolečka, kliky, převodníky, košíky na lahve, cyklolahve, lanka, lepení, ložiska, maziva, rychloupínáky, náboje, nosiče, koše, stojany, odpružené vidlice, omotávky, pedály, pláště, představce, přehazovačky, přesmykače, rohy, řídítka, sedla, světla, zámky, zrcátka anebo zvonky či houkačky na kolo)

  • oblečení (dresy, kalhoty, kraťasy, pláštěnky, funkční prádlo, moira, zimní cyklobundy, dětské oblečení i oblečení pro běžce).

Cykloservex provozuje e-shop, kamenné prodejny i velkoobchodní sklad

Cykloservex je specialista na prodej jízdních kol v regionu Plzeň. Pokud sháníte jízdní kola (trekingová, horská kola, elektrokola) v Plzeňském kraji, navštivte prodejny PLZEŇ, KLATOVY, CHOTĚŠOV, STŘÍBRO, ZBŮCH anebo eshop.

    E-shop s jízdními koly a elektrokoly CUBE v Plzni

    tel. 377 235 835, mob. 606472638
    e-mail: cykloservexplzen@seznam.cz
    e-shop: https://www.cykloservex.cz/eshop/jizdni-kola/cube/ 

    The Loop Jazz Club

    Komentáře

    Váš komentář článku...

    Zadejte vaše jméno
    Zadejte váš email
    Zadejte komentář
    Renault Clio

    Hlavní zprávy

     

    ČEZ - Čistá energie zítřka