Nejlepšího Ježíška pro děti najdete v plzeňském Vigvam design!

Vánoce s kvalitou a originalitou od Vigvam design. Dárečky a vybavení pro děti vyrobené s láskou. Autorské látky nebo krásné teepee! Vše, co potřebujete do dětského pokojíčku na jednom místě a ještě něco více!

Jarní servisní akce AUTO CB

Sen každé maminky je mít pro své děti krásné zázemí. Dobře vybavený dětský pokojík, kde bude hezký nábytek s hracím koutkem, postýlkou s baldachýnem, knížky plné pohádek, měkké sezení, plno hraček. A to vše vám dokáže splnit obchod Vigvam design s.r.o. v Plzni. Jedno místo, ale stovky možností. Vaše ratolesti ocení, že mají nejkrásnější pokojíček! Vše pro děti, oblíbená tee-pee, domečky pro panenky, dřevěné stavebnice, šité hračky nebo i dětské kostýmy. Baldachýny nad postýlky, světla s motivy zvířátek, baldachýny, taburety, poličky. Oblíbené knihy nebo také i batůžky, láhve na pití, hrnečky. Najdete zde spoustu úžasných věcí pro děti v originálním designu a jak maminky říkají – je to malý ráj!

Kamenný obchod najdete snadno, je kousek od plzeňského náměstí Republiky a otevřeno mají od pondělí do pátku vždy od 9 do 18 hodin.

Kontakt:

Vigvam design s.r.o
Rooseveltova 20
301 00, Plzeň

Telefon: +420 724 516735
E-mail: info@vigvamdesign.cz
Web: www.vigvamdesign.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka