Inovativní kabelové komory od společnosti Langmatz CZ s.r.o. se staly klíčovým prvkem vývojového centra BMW v Sokolově

V oblasti stavebnictví se často setkáváme s využitím inovativních technologií a materiálů, které přinášejí zlepšení a efektivitu do různých projektů. Jednou z firem, která se specializuje na moderní šachty pro různé aplikace, je společnost Langmatz CZ s.r.o. Tato firma nedávno zaznamenala úspěch při dodávce šachet do vývojového centra BMW v Sokolově, kde se staly klíčovým prvkem projektu.

Cílená propagace v Plzni

Vývojové centrum BMW v Sokolově využívá kabelové komory společnosti Langmatz CZ s.r.o.

V roce 2022 byla otevřena první část vývojového centra BMW v Sokolově, která představuje důležitý krok v rozvoji automobilového průmyslu v České republice. Během výstavby tohoto centra bylo zapotřebí inovativních a spolehlivých prvků infrastruktury, včetně kabelových komor, které jsou klíčové pro správné fungování komplexního zařízení.

Společnost Langmatz CZ s.r.o., přední výrobce kabelových šachet a infrastrukturních systémů, byla vybrána jako spolehlivý dodavatel pro tento projekt. Tyto kabelové komory nabízejí vysokou kvalitu, trvanlivost a flexibilitu, což je důležité pro náročné aplikace ve vývojových centrech automobilových společností.

Inovativní šachty s pojezdovým víkem

V rámci projektu vývojového centra BMW v Sokolově bylo zapotřebí instalovat kabelové komory o hloubce až 2 metry s pojezdovým víkem o nosnosti 40 tun. Společnost Langmatz CZ s.r.o. dokázala tento požadavek splnit a dodala celkem téměř 70 kusů kabelových komor. Ty umožňují snadný a bezpečný přístup k podzemním infrastrukturám a současně jsou schopny unést velkou hmotnost a zátěž.

Největší výhody kabelových komor od společnosti Langmatz CZ s.r.o.

Šachty od společnosti Langmatz nabízejí několik klíčových výhod, které je činí ideální volbou pro náročné projekty v oblasti infrastruktury:

  • Vysoká odolnost vůči zatížení a mechanickému poškození

  • Robustnost a odolnost: (komory jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují jejich odolnost vůči mechanickému poškození a extrémním podmínkám, to zaručuje dlouhou životnost šachet a minimalizuje potřebu oprav a údržby)

  • Flexibilita a modularita: (komory jsou navrženy s ohledem na flexibilitu a možnost přizpůsobení konkrétním požadavkům projektu, díky modularitě je možné šachty snadno kombinovat a rozšiřovat podle potřeby, což usnadňuje instalaci a údržbu)

  • Bezpečnost: (pojezdová víka kabelových komor jsou navržena s důrazem na bezpečnost a pohodlí uživatelů, jsou vybavena speciálními mechanismy pro snadné otevírání a zavírání, což minimalizuje riziko úrazů a zranění při manipulaci se šachtami)

  • Kvalita a certifikace: (Langmatz CZ s.r.o. se stala vysoce renomovanou společností s dlouholetou zkušeností ve výrobě infrastrukturních prvků, jejich výrobky splňují nejvyšší standardy kvality a jsou certifikovány podle příslušných normativů, což zajišťuje spolehlivost a bezpečnost pro uživatele)

Společnost Langmatz CZ s.ro. se stala klíčovým dodavatelem inovativních kabelových komor pro vývojové centrum BMW v Sokolově. Jejich šachty s pojezdovým víkem o nosnosti 40 tun a hloubce až 2 metry přinášejí spolehlivé a efektivní řešení pro podzemní infrastrukturu. S vysokou odolností, flexibilitou a bezpečností jsou šachty od společnosti Langmatz CZ s.r.o. ideální volbou pro náročné projekty v oblasti infrastruktury.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web
: www.langmatz.cz
Tel
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka