Jste z Tachovska a chcete si vyrábět vlastní energii? Oslovte regionální firmu Galimed Energy a nechte si nainstalovat FVE na svou střechu

S vlastní fotovoltaickou elektrárnou přestanete být závislí na energiích od drahých dodavatelů. S firmou Galimed Energy jednoduše vyřešíte i možnou dotaci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Získat energetickou nezávislost je v dnešní drahé době snad snem každého, kdo chce ušetřit. Chcete i vy začít šetřit a být v oblasti energií soběstační? Domluvte si nezávaznou konzultaci s regionální firmou Galimed Energy a zjistěte své možnosti.

S Galimed Energy uděláte první krok k energetické nezávislosti

Již od roku 2009 se firma GALIMED s.r.o. věnuje podnikání v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč v průmyslových zónách, na střechách rodinných domů, výrobních hal a také dodává FVE na míru pro logistická centra. 

Poskytuje komplexní služby v oblasti fotovoltaiky formou dodávky na klíč od první nezávazné schůzky, přes cenovou nabídku podle přání zákazníka až po finální realizaci včetně zajištění servisu.

Na Tachovsku už vaši sousedé šetří. Chcete taky?

Před nedávnem proběhla na domě jednoho z vašich sousedů realizace FVE na Tachovsku. Ti už udělali první krok a překonali své obavy z procesu nainstalování nové fotovoltaické elektrárny na svůj dům. Je to i váš sen? Pak čtěte dále, protože se dozvíte, jak na to.

Individuální cenová nabídka pro vás zdarma

Společnost Galimed Energy je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor.

Proces dodávky zajišťuje nezávazné konzultace, individuální cenovou nabídku až po kompletní realizaci, servis a poradentství. Společnost Galimed Energy spolupracuje se špičkami v oboru výstavby a realizace projektů obnovitelných zdrojů a sama provozuje několik fotovoltaických elektráren.

A jak na dotaci? Jednoduše!

Nikdo nemá rád běhání po úřadech, ale v tomto případě nemusíte mít žádný stres. Zkušení profesionálové ze společnosti Galimed Energy vyřídí dotaci za vás. Stačí se na všem domluvit. 

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte Galimed Energy co nejdříve.

GALIMED s.r.o.

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň
E-mail
: kremen@galimed.cz
Mobil
: +420 721 878 610
Web
: www.galimedenergy.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka