Léčebné konopí - nový trend v medicíně. Průkopníkem produkce v Čechách je firma Lagom Pharmatech s.r.o.

V posledních letech se léčebné konopí stalo stále populárnější alternativou k tradičním lékům. Konopí obsahuje látky, které mohou mít pozitivní vliv na řadu zdravotních problémů a mohou pomoci pacientům zlepšit své zdraví a kvalitu života.

Cílená propagace v Plzni

Firma Lagom Pharmatech s.r.o. se zabývá výzkumem a vývojem léčebného konopí pro medicínské využití. Jejich výzkum se zaměřuje na nové inovativní produkty, které mohou pomoci pacientům s různými zdravotními problémy

Jejím cílem je poskytovat bezpečné a účinné léky pro pacienty s minimálními vedlejšími účinky. Lagom Pharmatech spolupracuje s významnými univerzitami a výzkumnými institucemi po celém světě a používá nejmodernější technologie a metody v oblasti lékařského výzkumu.

Jak může léčebné konopí pomoci pacientům?

Léčebné konopí obsahuje látky, které mohou mít pozitivní vliv na řadu zdravotních problémů. Mezi tyto látky patří například kanabinoidy, které mohou pomoci s bolestí, záněty, úzkostí, depresemi a mnoha dalšími zdravotními problémyDále obsahuje konopí flavonoidy a terpeny, které také mohou mít pozitivní účinky na lidské tělo. Tyto látky mohou mít protizánětlivé a protirakovinné účinky, mohou pomoci s nespavostí, snižovat krevní tlak a pomoci s trávením.

Léčebné konopí má mnoho dalších pozitivních účinků na lidské tělo. Například kannabigerol (CBG), další kanabinoid, může pomoci s glaukomem, snižovat záněty, bolesti a úzkosti. Kyselina kannabidiolová (CBDA) se používá k tlumení zánětlivých procesů, snižování krevního tlaku a snižování nevolnosti. Kromě toho obsahuje konopí také antioxidanty, které chrání tělo před poškozením volnými radikály. Tyto pozitivní účinky jsou důvodem, proč léčebné konopí stále více využívají lidé k léčbě řady zdravotních problémů.

Léčebné konopí může být účinnou alternativou k tradičním lékům

Léčebné konopí se stává stále populárnější alternativou k tradičním lékům, protože může být účinným řešením pro mnoho zdravotních problémů a může být používáno i dlouhodobě bez významných vedlejších účinků. Firma Lagom Pharmatech s.r.o. se snaží přinést nové inovativní produkty, které pomohou pacientům s různými zdravotními problémy. Jejich výzkum a vývoj se zaměřuje na zlepšení kvality výroby léčebného konopí a na vývoj nových produktů, které mohou mít pozitivní vliv na lidské tělo.

Právě léčebné konopí může být účinným řešením pro mnoho zdravotních problémů a může pomoci pacientům zlepšit své zdraví, a hlavně kvalitu života. Firma Lagom Pharmatech s.r.o. je pevně odhodlána posunout produkci léčebného konopí jako alternativní medicíny dopředu, a pomáhat tak zlepšovat zdravotní stav pacientů.

Zajímá vás více? Kontaktujte firmu Lagom Pharmatech s.r.o.

LAGOM PHARMATECH s.r.o.
Osek 401, 338 21 Osek u Rokycan

Web: www.lagompharmatech.com

Telefon: +420 374 446 074
E-mail
: info@lagompharmatech.com
Facebook
: Lagom Pharmatech
LinkedIn
: LagomPharmatech

Zdroj fotografií: www.lagompharmatech.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka